نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
منبعی از حکومت افغانستان میگوید که دهها زندانی پس از تحقیق نهادهای عدلی و قضایی بر اساس فرمان رئیس جمهور آزاد شده است. همزمان با این طالبان از رهایی افرادشان از زندانهای افغانستان استقبال کرد. این گروه با نشر اعلامیهای خواستار رهایی دیگر جنگجویان این گروه از زندانهای افغانستان شده است. در اعلامیه این گروه […]
منبعی از حکومت افغانستان میگوید که دهها زندانی پس از تحقیق نهادهای عدلی و قضایی بر اساس فرمان رئیس جمهور آزاد شده است.
همزمان با این طالبان از رهایی افرادشان از زندانهای افغانستان استقبال کرد. این گروه با نشر اعلامیهای خواستار رهایی دیگر جنگجویان این گروه از زندانهای افغانستان شده است.
در اعلامیه این گروه آمده است: «بر اساس معلومات ما از میان ۸۸۷ زندانی که توسط اداره کابل رها میشوند، ۲۶۱ نفر آنان اعضای طالباناند و دیگران کسانیاند که بر اساس معلومات غلط بازداشت شده و در زندانها بسر میبرند.»
روند آزادسازی زندانیان طالبان از دو روز بدین سو مطابق بر فرمان رئیس جمهورغنی آغاز شده و قرار است که «صدها» تن از جنگجویان این گروه که در زندانهای افغانستان بسر میبرند از بند آزاد شوند.
یک منبع حکومتی که خواست نامش گرفته نشود روز سهشنبه (۲۱ جوزا) گفته است که تمام کسانی که از زندانهای افغانستان آزاد میشوند، اعضای گروه طالباناند.
این منبع افزود که این افراد پس از بررسیهای ریاست امنیت ملی و نهادهای عدلی و قضایی افغانستان آزاد میشوند.
در همین حال، روز گذشته ۳۸ تن از زندانیهای مربوط به طالبان از زندان هرات با حضور عبدالقیوم رحیمی، والی این ولایت آزاد شدند.
جیلانی فرهاد، سخنگوی والی هرات گفت که این افراد به اتهام فعالیتهای مسلحانه «ضد دولتی» از چندین سال بدین سو در زندان هرات بسر میبردند. آقای فرهاد افزود که این افراد، از ولایتهای هرات و بادغیس به جرم فعالیتهای تخریبی و ایستادگی در برابر دولت بازداشت شده بودند.
در پی تصمیم دولت نروژ مبنی بر واگذاری بخشی از مسئولیتهای کنسولی به گروه طالبان، بیش از ۳۰ نهاد مدنی، انجمنها و فعالان حقوق زنان، اعتراضات گستردهای را ابراز کردهاند.
ذاکر نایک، واعظ مسلمان تندروی هندی، در پستی که اخیراً در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد، عکسی از دیدارش با عبدالحق وثیق، رئیس استخبارات طالبان، به اشتراک گذاشت.
افراسیاب ختک، سناتور پیشین پاکستانی، با انتقاد از سیاستهای گذشته کشورش، تأکید کرد که پاکستان اکنون بهای ۴۵ سال حمایت از افراطگرایی و تروریسم را میپردازد. وی هشدار داد که این پدیدهها به ساختار قدرت و سیاست کشور گره خوردهاند و ریشهکن کردن آنها چالش بزرگی خواهد بود. افراسیاب ختک، سیاستمدار و سناتور پیشین پاکستانی، […]
امیرخان متقی، وزیر خارجه طالبان، به دعوت بدر بن حمد البوسعیدی، وزیر خارجه عمان، به مسقط سفر کرده است. این سفر در راستای تقویت روابط سیاسی، اقتصادی و گفتوگوهای دوجانبه با مقامات عمانی انجام میشود.
دیدگاه بسته شده است.