نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
سازمان بینالمللی مهاجرت (IOM) گفته است که از آغاز سال روان میلادی تاکنون ۲۲ هزار و ۲۷۵ پناهجوی افغانستانی از ترکیه اخراج شدهاند.
به گزارش شانا به نقل از صدای آمریکا؛ این سازمان در یک گزارش تازه که روز پنجشنبه ۱۴ نومبر (۲۴ عقرب) منتشر کرده، گفته است که این پناهجویان «به صورت اجباری از سوی دولت ترکیه به افغانستان بازگردانده شدهاند.»
براساس گزارش، از میان این افراد، تنها بازگشت ۴۴۸ پناهجو داوطلبانه صورت گرفته است.
در این گزارش گفته شده است که در جریان امسال ۱۶۳۲ پناهجوی افغانستانی از «کشورهای دیگر» که نامی از این کشورها برده نشده به افغانستان برگشته و یا به صورت اجباری اخراج شدهاند.
براساس این گزارش بسیاری از پناهجویان افغانستانی که به خواست خود به وطنشان بازگشتهاند از سوی این سازمان کمکهایی را دریافت کردهاند؛ اما مسئولان وزارت مهاجرین و بازگشتکنندگان افغانستان حدود دو هفته قبل گفته بودند که از آغاز سال جاری میلادی تاکنون، «۲۵ هزار پناهجوی افغانستانی از ترکیه به افغانستان برگشتهاند.»
بر اساس آمار وزارت امور مهاجرین و بازگشتکنندگان افغانستان، اکنون حدود ۱۲۰ هزار پناهجوی افغانستانی در ترکیه زندگی میکنند؛ در حالی که این وزارت آمار پناهجویان افغانستانی را در ترکیه در سال گذشته میلادی ۱۸۰ هزار نفر گفته بود.
ترکیه کوتاهترین راه برای رسیدن به کشورهای اروپایی است و بیشتر افرادی که از افغانستان خواهان پناهندگی به اروپا هستند، این مسیر را انتخاب میکنند.
از زمان قدرتگیری طالبان در افغانستان، موج بازداشت و اخراج مهاجران افغانستانی از پاکستان به شدت افزایش یافته است. هزاران مهاجر که فاقد مدارک اقامتی هستند، در ماههای اخیر از این کشور اخراج شدهاند، در حالی که سازمانهای حقوق بشری خواستار توقف این روند شدهاند. در کنار نگرانیهای امنیتی، تبعات اجتماعی و اقتصادی این بحران […]
جنبش شنبههای ارغوانی هشدار میدهد که تصمیم احتمالی دولت آینده آلمان مبنی بر توقف روند انتقال کارمندان محلی و فعالان حقوق بشر، جان دهها انسان را با خطر روبهرو خواهد کرد و آنان را در معرض تهدیدهای جدی قرار خواهد داد. دولت آینده آلمان احتمالاً روند انتقال کارمندان محلی و فعالان حقوق بشر را متوقف […]
سراجالدین حقانی، وزیر کشور طالبان، تأکید کرده است که امنیت مردم اولویت اصلی حکومت است. اما در عمل، مهاجرت گسترده شهروندان، صفهای طولانی دریافت پاسپورت، و فروش داراییها برای ترک کشور، واقعیت دیگری را نشان میدهد. در جلسهای با مسئولین وزارت کشور طالبان، سراجالدین حقانی تأکید کرد که طالبان بهعنوان خدمتگزاران مردم مسئولیت دارند امنیت […]
فاطمه فاطر، فعال حقوق زنان، طی نامهای به فلیپو گراندی، کمیسر عالی سازمان ملل، از وضعیت دشوار پناهندگان افغانستانی در ایران و نیاز فوری به افزایش سهمیه انتقال آنها به کشورهای امن سخن گفت. فاطمه فاطر، فعال جامعه مدنی و حقوق زنان، با ارسال نامهای به فلیپو گراندی، کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان، […]
دیدگاه بسته شده است.