نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
یونیسف از طرفهای درگیر خواست تا به حقوق کودکان احترام بگذارند.
برنامهای با هدف بر طرف کردن مشکلات کودکان افغانستان و بررسی نیازمندیهای آنان در شهر مزارشریف برگزار شد.
مسئول دفتر یونیسف در شمال میگوید که هدف آنان از گرامیداشت «روز رسیدگی به مشکلات کودکان و بررسی چالشها و نیازمندیهای آنان» رسیدگی به مشکلات آنان است.
وی میگوید که با راهاندازی برنامههای مختلف، به سران حکومت نشان خواهیم داد که این قشر نیازمند علم و دانش هستند.
آقای احمد، رئیس دفتر یونیسف میگوید که در افغانستان سه میلیون کودک از رفتن به مکتب بازماندهاند. او میگوید که خواست ما از حکومت افغانستان این است که برای کودکان زمینه آموزش را فراهم کند. وی در ادامه میگوید که این نهاد از طرفهای درگیر میخواهد تا به مراکز آموزشی آسیب نرسانند.
از سویی هم شماری از کودکان از طرفهای درگیر جنگ خواستار مصونیت جانیشان هستند. آنان میگویند که نباید این قشر آسیب ببینند.
این در حالی است که جنگ باعث شده است نزدیک به سه میلیون از کودکان افغانستان از رفتن به مکتب بازمانند.
مهمترین بخش حیات ما را در عصر کنونی تعلیم و تربیت تشکیل میدهد, درواقع ستون فقرات یک کشور وابسته به نظام تعلیم و تربیت است. جامعهای که میسر تعلیم و تربیت را انتخاب کند در کمترین وقت و زمان میتواند مزایای گوناگون را به دست آورد و در عرصههای مختلف اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و …
حبیبالله حقانی، وزیر معارف گروه طالبان در نشست بینالمللی در کازان روسیه از کشورهای جهان خواست برای چاپ کتابهای درسی، تامین معاش معلمان و ساخت مکتب در افغانستان با طالبان همکاری کنند.
شورای تحقیقات بینالمللی امور مذهبی در پژوهشی نوشت که طالبان قندهاری در مورد آموزش و تحصیل دختران رویکرد سختگیرانه و محافظهکارانهتری نسبت به شبکه حقانی و طالبان پکتیکایی دارند.
طالبان در ادامه محدودیتها در برابر زنان و دختران، این بار دختران بالاتر از ده سال را از رفتن به مکتب بازداشتند.
دیدگاه بسته شده است.