نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
موسسه کمکهای بشردوستانه اطفال در بلخ برای کودکانی که در جادهها مصروف کارهای شاق هستند زمینه فراگیری علم دانش را فراهم کرده است. مسئولان در این نهاد میگویند که آنان بیش از یک سال در زمینه آموزشدهی کودکان کارگر زمینههای آموزش را فراهم کردهاند. مسئولان هدف خود را از این کار فراهمآوری زمینههای آموزشی […]
محمدفردین طاهر نوروزی، خبرگزاری شانا، بلخ
موسسه کمکهای بشردوستانه اطفال در بلخ برای کودکانی که در جادهها مصروف کارهای شاق هستند زمینه فراگیری علم دانش را فراهم کرده است.
مسئولان در این نهاد میگویند که آنان بیش از یک سال در زمینه آموزشدهی کودکان کارگر زمینههای آموزش را فراهم کردهاند.
مسئولان هدف خود را از این کار فراهمآوری زمینههای آموزشی به کودکان کار میدانند، کودکانی که توانایی رفتن به مراکز علمی و آموزشی را ندارند.
در همین حال، یکی از آموزگاران این کودکان کارگر میگوید که نزدیک به یک سال است که به این کودکانه روزانه درسهای دینی آموزش داده میشود.
از سویی هم برخی از کودکانی که در این برنامه آموزشی مصروف فراگیری علم و دانش هستند ضمن ابراز خشنودی میگویند که چیزهای زیادی را در این مرکز آموختهاند.
این در حالیست که هنوز بیشتر کودکان در افغانستان مصروف کارهای شاق در روی جادهها هستند و از آموزش بازماندهاند.
مهمترین بخش حیات ما را در عصر کنونی تعلیم و تربیت تشکیل میدهد, درواقع ستون فقرات یک کشور وابسته به نظام تعلیم و تربیت است. جامعهای که میسر تعلیم و تربیت را انتخاب کند در کمترین وقت و زمان میتواند مزایای گوناگون را به دست آورد و در عرصههای مختلف اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و …
حبیبالله حقانی، وزیر معارف گروه طالبان در نشست بینالمللی در کازان روسیه از کشورهای جهان خواست برای چاپ کتابهای درسی، تامین معاش معلمان و ساخت مکتب در افغانستان با طالبان همکاری کنند.
شورای تحقیقات بینالمللی امور مذهبی در پژوهشی نوشت که طالبان قندهاری در مورد آموزش و تحصیل دختران رویکرد سختگیرانه و محافظهکارانهتری نسبت به شبکه حقانی و طالبان پکتیکایی دارند.
طالبان در ادامه محدودیتها در برابر زنان و دختران، این بار دختران بالاتر از ده سال را از رفتن به مکتب بازداشتند.
دیدگاه بسته شده است.