نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش شانا به نقل از یورونیوز؛ براساس این گزارش، میزان عبور مهاجران غیرقانونی از مرزهای اتحادیه اروپا طی ۹ ماه نخست سال جاری ۷۰ درصد نسبت به مدت مشابه در سال گذشته میلادی افزایش یافته و به بالاترین سطح خود از سال ۲۰۱۶ تاکنون رسیده است. به گفته مسئولان آژانس مرزی اروپا، طی ماههای […]
به گزارش شانا به نقل از یورونیوز؛ براساس این گزارش، میزان عبور مهاجران غیرقانونی از مرزهای اتحادیه اروپا طی ۹ ماه نخست سال جاری ۷۰ درصد نسبت به مدت مشابه در سال گذشته میلادی افزایش یافته و به بالاترین سطح خود از سال ۲۰۱۶ تاکنون رسیده است.
به گفته مسئولان آژانس مرزی اروپا، طی ماههای ژانویه تا سپتامبر سال جاری حدود ۲۲۸ هزار و ۲۴۰ ورود غیرقانونی به ثبت رسیده که تنها ۳۳ هزار و ۳۸۰ مورد از آن مربوط به ماه گذشته میلادی بوده است.
در بیانیه فرونتکس آمده است که مسیر بالکان غربی با ۱۰۶ هزار و سیصد و نود و شش ورود غیرقانونی طی ۹ ماه گذشته، پرترددترین مسیر مهاجران برای عبور از مرزهای اتحادیه اروپا بوده که این میزان نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۱۷۰ درصد افزایش نشان میدهد.
گفته میشود اغلب مهاجرانی که این مسیر را برای رسیدن به مرزهای اتحادیه طی میکنند اغلب پناهجویانی از کشورهای سوریه، افغانستان و ترکیه هستند.
تعداد مهاجرانی که مسیر شرق مدیترانه را برای ورود غیرقانونی به اتحادیه اروپا طی میکنند در مدت مشابه (طی ژانویه تا سپتامبر ۲۰۲۲) ۱۱۸ درصد و شمار افرادی که برای این منظور از مسیر مدیترانه مرکزی استفاده می کنند ۴۲ درصد افزایش یافته است.
آژانس مرزی اتحادیه اروپا با اینحال در گزارش خود از کاهش ۳۰ درصدی شمار ورودهای غیرقانونی از مرزهای شرقی اتحادیه و همچنین در مسیر غرب مدیترانه خبر داده است.
در بیانیه فرونتکس همچنین آمده است که بیش از ۱۱ میلیون شهروند اوکراینی پس از زمان آغاز جنگ وارد اتحادیه اروپا شدند و شمار قابل توجهی از آنها تاکنون به کشورشان بازگشتهاند.
از سوی دیگر به گزارش مرکز آمار اتحادیه اروپا، «یوروستات» ۱ میلیون و نهصد هزار مهاجر ازکشورهای غیر اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۰ میلادی وارد این منطقه شدهاند که این میزان در مقایسه با سال ۲۰۱۹ حدود ۳۰ درصد کاهش داشته است.
در این گزارش همچنین آمده است که ۲۳ میلیون و هفتصد هزار نفر یا به عبارتی ۵.۳ درصد از جمعیت ۴۴۷ میلیون و دویست هزار نفری ساکن اتحادیه اروپا را درابتدای سال گذشته میلادی شهروندان کشورهای خارج از این اتحادیه تشکیل میدادند.
یوروستات میافزاید که مهاجرت به طور کلی تحت تأثیر ترکیبی از عوامل اقتصادی، محیطی، سیاسی و اجتماعی صورت میگیرد که «عوامل فشار» در کشور مبدا و «عوامل کششی» در کشور مقصد نقش به سزایی در تحقق آن دارند.
به نظر میآید که اتحادیه اروپا از بعد تاریخی به جهت رونق اقتصادی نسبی و ثبات سیاسی اثر کششی قابل توجهی بر مهاجران داشته است.
از زمان قدرتگیری طالبان در افغانستان، موج بازداشت و اخراج مهاجران افغانستانی از پاکستان به شدت افزایش یافته است. هزاران مهاجر که فاقد مدارک اقامتی هستند، در ماههای اخیر از این کشور اخراج شدهاند، در حالی که سازمانهای حقوق بشری خواستار توقف این روند شدهاند. در کنار نگرانیهای امنیتی، تبعات اجتماعی و اقتصادی این بحران […]
جنبش شنبههای ارغوانی هشدار میدهد که تصمیم احتمالی دولت آینده آلمان مبنی بر توقف روند انتقال کارمندان محلی و فعالان حقوق بشر، جان دهها انسان را با خطر روبهرو خواهد کرد و آنان را در معرض تهدیدهای جدی قرار خواهد داد. دولت آینده آلمان احتمالاً روند انتقال کارمندان محلی و فعالان حقوق بشر را متوقف […]
سراجالدین حقانی، وزیر کشور طالبان، تأکید کرده است که امنیت مردم اولویت اصلی حکومت است. اما در عمل، مهاجرت گسترده شهروندان، صفهای طولانی دریافت پاسپورت، و فروش داراییها برای ترک کشور، واقعیت دیگری را نشان میدهد. در جلسهای با مسئولین وزارت کشور طالبان، سراجالدین حقانی تأکید کرد که طالبان بهعنوان خدمتگزاران مردم مسئولیت دارند امنیت […]
فاطمه فاطر، فعال حقوق زنان، طی نامهای به فلیپو گراندی، کمیسر عالی سازمان ملل، از وضعیت دشوار پناهندگان افغانستانی در ایران و نیاز فوری به افزایش سهمیه انتقال آنها به کشورهای امن سخن گفت. فاطمه فاطر، فعال جامعه مدنی و حقوق زنان، با ارسال نامهای به فلیپو گراندی، کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان، […]
دیدگاه بسته شده است.