نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
ظریف با بیان اینکه به هیچ کشوری چشمداشتی نداریم، اضافه کرد: به اندازه کافی از منابع کشورمان و مرزهای موجود راضی هستیم و آمادگی داریم با هر کشوری که آمادگی لازم را دارد پیمان عدم تجاوز امضا کنیم.
به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران در انجمن آسیایی در نیویورک گفت: در منطقه ما پیشنهاد گفتگوی امنیتی دادهایم. ما آماده انعقاد پیمانهای عدم تجاوز با همه کشورهای منطقه از جمله عربستان سعودی و امارات متحده عربی هستیم.
وی ادامه داد: ما روابط بسیار خوبی با ترکیه، آذربایجان، پاکستان، روسیه و عراق داریم و وضعیت رابطه با افغانستان بسیار خوب است، سیاستهای آمریکا در این کشور غلط است و کنار گذاشتن همه گروهها و گفتگو فقط با طالبان سیاست غلطی است.
وزیر خارجه ایران تاکید کرد: من اولین کسی هستم که میگویم صلح و ثبات در افغانستان بدون طالبان ممکن نیست، اما نمی شود با کنار گذاشتن همه فقط با طالبان صحبت کرد.
این دپلمات برجسته ایرانی یادآور شد: اصول ما اجازه نمیدهد که در مذاکرات در مورد افغانستان شرکت کنیم که دولت حضور ندارد.
وی در خاتمه گفت: رابطه ما با دولت پیشین آمریکا بهتر بود، اما وقتی بقیه کشورهای منطقه حضور نداشتند، حاضر نبودیم در مورد منطقه صحبت کنیم. این ما نیستیم که در مورد منطقه تصمیم میگیریم، منطقه است که باید در مورد منطقه تصمیمگیری کند.
به گزارش فارس، این سخنان در حالی مطرح می شود که طالبان و آمریکا تاکنون ۵ بار با یکدیگر گفتگو کرده و اعلام کردند که به توافقی برای خروج نظامیان آمریکا از افغانستان دست یافتند.
از طرف دیگر طالبان حاضر به گفتگو با دولت افغانستان نبوده و اعلام کرده است که دولت وحدت ملی دست نشانده آمریکا بوده و تنها با مردم افغانستان حاضر به مذاکره است.
ظاهرا حملە قابل انتظار اسرائیل به ایران پس از دریافت یک بستە پیشنهادی سخاوتمندانە از جانب امریکا، در دقیقەی نود به تعویق افتادهاست. مفاد پیشنهاد مذکور دقیقا معلوم نیست، اما گویا شامل معاملەای وسوسەانگیز است. اسرائیل در ازای دریافت حمایتهای دیپلماتیک – که به شدت به آن محتاج است – و تسلیحات نظامی – احتمالا […]
اسرائیل یک ابرقدرت منطقهای است و قابلیتهای نیروی هوایی آن در جهان کمنظیر است. این کشور تاکنون پایتختهای هشت کشور همسایه را بمباران کرده و تقریبا از هر مجازاتی مصون مانده است. بیروت، قاهره، بغداد، دمشق، خارطوم، تونس، امان و اخیرا هم بندر الحدیدە یمن شهرهایی هستند که دستکم یک بار آماج جنگندەهای اسرائیلی واقع […]
در این اثر برجسته از نظریه روابط بینالملل، که اولین بار در سال ۱۹۵۹ منتشر شد، محقق برجسته واقعگرا، کنت ان. والتز، تحلیلی بنیادی از ماهیت تضاد بین دولتها ارائه میکند. او آثار فیلسوفان سیاسی کلاسیک مانند سنت آگوستین، هابز، کانت، و روسو، و روان شناسان و انسان شناسان مدرن را بررسی می کند تا […]
با کنار رفتن جو بایدن از انتخابات ریاستجمهوری امریکا، امرالله صالح خاطرهاش را از حضور او در ضیافتی با مقامهای حکومت پیشین در کابل روایت کرد.
دیدگاه بسته شده است.