نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
لندسی گراهام، از سناتورهای جمهوریخواه آمریکا میگوید که لازم است هرگونه توافق میان آمریکا و طالبان، به شکل همهجانبه از سوی کانگرس و مردم آمریکا بررسی شود. به گزارش شانا به نقل از صدای آمریکا؛ آقای گراهام همزمان با این، از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا خواسته است که در امضای توافقنامه با طالبان، جانب […]
لندسی گراهام، از سناتورهای جمهوریخواه آمریکا میگوید که لازم است هرگونه توافق میان آمریکا و طالبان، به شکل همهجانبه از سوی کانگرس و مردم آمریکا بررسی شود.
به گزارش شانا به نقل از صدای آمریکا؛ آقای گراهام همزمان با این، از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا خواسته است که در امضای توافقنامه با طالبان، جانب احتیاط را رعایت کرده و تصمیمی نگیرد که به تقویت گروههای افراطگرا منجر شود.
او در صفحه تویتر خود نوشته است: «امیدوارم رئیس جمهور و گروه کاریش، درباره تهدید گروههای افراطی اسلامگرا که از افغانستان متصور است – جایی که حملات یازدهم سپتمبر از آن طراحی شد – تصامیم درست و بادوام اتخاذ کند.»
آقای گراهام افزوده: «منتظرم درباره هرگونه توافقنامه صلح با طالبان که آینده حضور آمریکا در افغانستان را متاثر میکند، در کانگرس جلسات و نشستهایی داشته باشیم و بتوانیم آن را به رایگیری بگذاریم.»
اظهارات این سناتور برجسته آمریکا در حالی مطرح میشود که به گزارش رسانههای آمریکایی، دونالد ترامپ روز جمعه با اعضای ارشد حکومت خود در مورد آینده صلح در افغانستان تشکیل جلسه داده است.
هفته گذشته هشتمین دور مذاکرات آمریکا و طالبان در دوحه به پایان رسید و مقامات گفتهاند که توافق میان این دو جناح وارد مراحل نهایی خود شده است.
با این حال، آقای گراهام تأکید کرده است که اگر توافق با طالبان، مسئولیت مبارزه با تهدید افراطگرایان در افغانستان را از نیروهای آمریکایی گرفته و به طالبان واگذار کند، «اشتباه بزرگی» خواهد بود که منجر به تامین صلح نمیشود.
آقای گراهام میگوید: «هر توافقی که توانایی آمریکا برای مبارزه جدی با تروریسم را بگیرد، توافق صلح نیست. در عوض، این مسئله راه را برای حملات بیشتر به خاک آمریکا و حمله به منافع آمریکا در سراسر جهان باز خواهد کرد.»
نادر نادری، عضو پیشین هیئت مذاکرهکننده حکومت افغانستان با طالبان در اولین نشست کمیسیون بررسی جنگ امریکا در افغانستان، شهادت داد.
ترامپ میگوید: حضور آمریکا در افغانستان «کافی» بود؛ اما ایالات متحده شانس خروجی «باشرافت و پرقدرت» را از دست داد.
حامد کرزی، رئیس جمهور پیشین افغانستان در پیامی خواستار بازگشایی مکاتب دخترانه و آغاز گفتگوهای ملی برای تضمین صلح و ثبات در کشور شد.
اوضاع برای دموکراتها در کاخ سفید از دید بسیاری از تحلیلگران برای ورود به انتخابات میاندورهای و در نهایت رقابتهای ۲۰۲۴ چندان بر وفق مراد نیست. در سوی مقابل، جمهوریخواهان هم دچار انشقاقی بیسابقهاند که عامل اصلی آن «دونالد ترامپ» رئیسجمهوری سابق آمریکا است.
دیدگاه بسته شده است.