نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
بسمالله محمدی، وزیر دفاع پیشین افغانستان، در یادداشتی عوامل اصلی فروپاشی ارتش ملی این کشور را سیاستهای غلط و تصمیمات اشتباه اشرف غنی، رئیس جمهور سابق، دانسته است. به گفته وی، بیاعتمادی نیروهای امنیتی به دولت، کاهش حمایتهای بینالمللی و دخالتهای سیاسی در امور نظامی از جمله دلایل اصلی این فروپاشی بود. بسمالله محمدی، وزیر […]
بسمالله محمدی، وزیر دفاع پیشین افغانستان، در یادداشتی عوامل اصلی فروپاشی ارتش ملی این کشور را سیاستهای غلط و تصمیمات اشتباه اشرف غنی، رئیس جمهور سابق، دانسته است. به گفته وی، بیاعتمادی نیروهای امنیتی به دولت، کاهش حمایتهای بینالمللی و دخالتهای سیاسی در امور نظامی از جمله دلایل اصلی این فروپاشی بود.
بسمالله محمدی، وزیر دفاع پیشین افغانستان، در یادداشتی مفصل به بررسی دلایل فروپاشی ارتش ملی این کشور پرداخته است. وی با انتقاد شدید از سیاستهای اشرف غنی، رئیس جمهور سابق، این سیاستها را عامل اصلی از همپاشیدن ارتش افغانستان دانسته است.
محمدی معتقد است که تصمیمات اشتباه غنی، از جمله تقلب گسترده در انتخابات، دخالتهای سیاسی در امور نظامی و کاهش حمایتهای بینالمللی از ارتش، باعث ایجاد بیاعتمادی عمیق در میان نیروهای امنیتی شده و در نهایت به فروپاشی ارتش منجر شده است.
وی همچنین به نقش حمدالله محب، مشاور امنیت ملی سابق افغانستان، در این فروپاشی اشاره کرده و او را متهم به دخالت در امور نظامی و ایجاد تفرقه در میان فرماندهان کرده است.
محمدی با اشاره به کاهش حمایتهای بینالمللی از ارتش افغانستان، به ویژه پس از امضای توافقنامه دوحه، این اقدام را ضربه بزرگی به روحیه نیروهای امنیتی دانسته و آن را یکی از عوامل اصلی فروپاشی ارتش دانسته است.
وزیر دفاع پیشین افغانستان، همچنین به عوامل دیگری مانند رهایی زندانیان طالبان، قطع حمایت پیمانکاران خارجی و مشکلات لجستیکی اشاره کرده است که در کنار سیاستهای غلط دولت، به تسریع روند فروپاشی ارتش کمک کرده است.
به گزارش شانا به نقل از اسپوتنیک؛ اسد درانی با بیان اینکه «طالبان صد مرتبه بهتر از دولت اشرف غنی است» میگوید: دوام دولت غنی برای سالها یک معجزه بود. رئیس پیشین آیاسآی که پیش از این پیشبینی کرده بود اشرف غنی در آینده افغانستان هیچ نقشی نخواهد داشت، افزود: «طالبان صد مرتبه بهتر از […]
اشرف غنی که با واگذاری کابل، به وسیله هلیکوپتر از افغانستان گریخت، در مصاحبه با شبکه خبری پیبیاس به گفتوگو درباره سقوط کابل و عوامل آن پرداخت.
پس از کنفرانس بُن و تاسیس نظم جدید در افغانستان، دولت نوبنیاد متعهد شد که خود را به پذیرش یک سری اصول و ارزشهای بینالمللی از جمله پذیرش اعلامیه جهانی حقوق بشر، کنوانسیونهای جینوا، حقوق بینالمللی بشردوستانه، تلاش برای حکومتداری خوب، مبارزه با فساد ایجاد دستگاه عدلی و قضایی کاراتر، مکلف بداند. از آنجای که […]
رسانهها از سکته مغزی «محمد اشرف غنی» رئیس جمهور پیشین افغانستان در ابوظبی خبر میدهند.
دیدگاه بسته شده است.