نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش شانا به نقل از تسنیم؛ دفتر امور هماهنگی کمکهای بشری سازمان ملل موسوم به «اوچا» اعلام کرد که از آغاز سال جاری میلادی ۲۷۰ هزار نفر دیگر به شمار آوارگان داخلی در افغانستان افزوده شده است. براساس این گزارش، دلیل اصلی برای آواره شدن این افراد جنگ و ناامنی و همچنین خشکسالی بوده […]
به گزارش شانا به نقل از تسنیم؛ دفتر امور هماهنگی کمکهای بشری سازمان ملل موسوم به «اوچا» اعلام کرد که از آغاز سال جاری میلادی ۲۷۰ هزار نفر دیگر به شمار آوارگان داخلی در افغانستان افزوده شده است.
براساس این گزارش، دلیل اصلی برای آواره شدن این افراد جنگ و ناامنی و همچنین خشکسالی بوده است.
اوچا ابراز نگرانی کرد که شمار افراد نیازمند کمک تا پایان سال ۲۰۱۹ میلادی به حدود یک میلیون نفر افزایش خواهد یافت.
«عبدالباسط انصاری» سخنگوی وزارت مهاجرین افغانستان به صدای آمریکا گفت که در حال حاضر شمار مجموع آوارگان داخلی در این کشور به بیش از ۳ میلیون و ۷۷۸ هزار نفر میرسد.
وی افزود که ۶۷ درصد این افراد به علت جنگ و ناامنی و ۳۳ در صد دیگر نیز به دلیل خشکسالی مجبور به ترک خانههایشان شدهاند.
این درحالی است که وزارت مهاجرین افغانستان در آذر ماه سال ۱۳۹۵ مجموع آوارگان داخلی را ۱٫۳ میلیون نفر اعلام کرده بود و در طول این مدت افزایش ۲٫۸ برابری داشته است.
به گزارش سازمان بینالمللی مهاجرت (آی.او.ام) بیشتر آوارگان داخلی و افرادی که از دیگر کشورها به افغانستان بازگشتهاند در فقر به سر میبرند.
پیش از این نیز شورای پناهجویان در نروژ گزارش داده بود که بیش از ۷۰ درصد از پناهجویان اخراجی افغانستانی که از کشورهای خارجی به کشورشان بازگردانده شدهاند به علت وضعیت وخیم امنیتی در افغانستان نیز آواره هستند.
به گفته مقامات آلمان، افسر ۲۹ ساله پلیس این کشور که در حمله مهاجم افغانستانی زخمی شده بود، جان داده است.
فرمانده مرزبانی خراسان رضوی ایران گفته است که از ابتدای سال ١۴٠٢ تا پایان قوس، ۵٢٠ هزار مهاجر افغانستانی فاقدمدرک از طریق مرز دوغارون تایباد اخراج شدهاند.
فرمانده مرزبانی خراسان رضوی ایران از اخراج بیش از ۶۰ هزار تن از اتباع افغانستان در یک ماهه گذشته توسط مرزبانان این حوزه مرزی خبر داد.
نصیراحمد فایق، سرپرست نمایندگی افغانستان در سازمان ملل گفته است که جوامع اقلیتهای قومی و مذهبی، از جمله هزارهها، شیعیان و سیکها در معرض حملات هدفمند، قتلهای خودسرانه، بدرفتاری، آوارگی و مجازاتهای دستهجمعی قرار دارند.
دیدگاه بسته شده است.