نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
همزمان با ادامه گفتوگوهای آمریکا با طالبان برای خروج نظامیان این کشور از افغانستان، ارتش آمریکا از اعزام تیپ نظامی به این کشور طی ماههای آینده خبر داد. به گزارش شانا به نقل از تسنیم؛ ارتش آمریکا در حالی از اعزام تیپ نظامی به افغانستان در فصل زمستان خبر داده است که گفتوگوهای آمریکا و […]
همزمان با ادامه گفتوگوهای آمریکا با طالبان برای خروج نظامیان این کشور از افغانستان، ارتش آمریکا از اعزام تیپ نظامی به این کشور طی ماههای آینده خبر داد.
به گزارش شانا به نقل از تسنیم؛ ارتش آمریکا در حالی از اعزام تیپ نظامی به افغانستان در فصل زمستان خبر داده است که گفتوگوهای آمریکا و طالبان برای خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان ادامه دارد.
به گزارش «میلیتاری تایمز»، تیپ سوم کمکی نیروهای امنیتی که در حال حاضر در تگزاس مستقر هستند برای جایگزینی تیپ دوم کمکی نیروهای امنیتی و ادامه ماموریت آموزش، مشاوره و کمک به نیروهای امنیتی افغانستان به این کشور اعزام خواهند شد.
این در حالی است که هفته گذشته دور هشتم مذاکرات آمریکا و طالبان بدون هیچ توافقی پایان یافت.
براساس گزارشها خروج همه نیروهای خارجی از افغانستان از شروط اصلی طالبان است و به ازای آن آمریکا نیز از این گروه خواسته تا تضمین دهد که از خاک افغانستان علیه دیگر کشورها استفاده نخواهد شد.
این در حالی است که دونالد ترامپ درباره جلسه اخیرش با تیم امنیت ملی آمریکا درباره افغانستان تصریح کرد که به هیچکس اعتماد نخواهد کرد و در هر شرایطی حضور اطلاعاتی در افغانستان را ادامه خواهد داد.
اخیراً نیز رسانهها از وجود اختلافات جدی آمریکا و طالبان خبر دادهاند که از رسیدن توافق بین طرفین جلوگیری کرده است.
خلیلزاد با اشاره به واگذاری افغانستان به طالبان و علت خروج امریکا از این کشور گفت: تا هنوز در افغانستان ملتی شکل نگرفته است؛ از همینرو دموکراسی در این کشور موفق نشد.
ترامپ میگوید: حضور آمریکا در افغانستان «کافی» بود؛ اما ایالات متحده شانس خروجی «باشرافت و پرقدرت» را از دست داد.
توافقنامه صلح دوحه، درست در ۲۹ فبروری ۲۰۲۰ میلادی میان ایالات متحده آمریکا و گروه طالبان به امضا رسید. مفاد این توافقنامه، خروج کامل نیروهای خارجی و ناتو از افغانستان و تعهد طالبان برای جلوگیری از فعالیت القاعده در مناطق تحت کنترلشان و مذاکرات بین طالبان و حکومت جمهوری اسلامی افغانستان بود که طرفین بارها یکدیگر را به نقض این توافقنامه متهم کرده بودند.
اوضاع برای دموکراتها در کاخ سفید از دید بسیاری از تحلیلگران برای ورود به انتخابات میاندورهای و در نهایت رقابتهای ۲۰۲۴ چندان بر وفق مراد نیست. در سوی مقابل، جمهوریخواهان هم دچار انشقاقی بیسابقهاند که عامل اصلی آن «دونالد ترامپ» رئیسجمهوری سابق آمریکا است.
دیدگاه بسته شده است.