نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش شانا به نقل از شفقنا؛ آنان شعارهای «نسلکشی هزارهها را متوقف کنید» و «هزاره بودن جرم نیست» را در دست داشتند و خواستار عدالت برای قربانیان حملات علیه هزارهها، از جمله حمله اخیر به آموزشگاه کاج شدند. معترضان برای یادبود از قربانیان آموزشگاه کاج شمعافروزی کردند. در این حمله حدود ۶۰ دانشآموز عمدتا […]
معترضان برای یادبود از قربانیان آموزشگاه کاج شمعافروزی کردند. در این حمله حدود ۶۰ دانشآموز عمدتا دختر کشته شدهاند.
حمله به آموزشگاه کاج اعتراضاتی جهانی را در پی داشت.
یکی از معترضان در مقابل دادگاه لاهه گفت که بیش از صد سال میشود که هزارههای افغانستان بهدلیل هویت قومی خود قربانی میشوند.
او میگوید که هزارههای افغانستان در مسجد، مکتب، آموزشگاه و ورزشگاه کشته میشوند. به گفته این معترض، جرم قربانیان «هزارهبودن» است.
این معترض میگوید که سازمان ملل و دادگاه بینالمللی کیفری «نسلکشی» هزارهها را به رسمیت بشناسند و آن را متوقف کنند.
مطابق فراخوان روز شنبه ( ۱۶ میزان) برابر با هشتم اکتبر، در دهها کشور و شهرهای جهان در اعتراض به آنچه که «نسلکشی» هزارهها خوانده میشود، تظاهرات برگزار شد. این اعتراضات در برخی از کشورها همچنین ادامه دارد.
«نسلکشی هزارهها را متوقف کنید» شعار اصلی این اعتراضات بوده است.
گفتنی است که امارت اسلامی طالبان با معترضان به آنچه «نسلکشی» هزارهها خوانده میشود با برخورد خشونتآمیز، برخی از آنان را بازداشت یا ضربوشتم کردهاند.
گروه طالبان دو روز بعد از «تیرباران» هشت نفر از شیعیان هزاره بهشمول سه کودک در ولایت دایکندی، در واکنشی، قربانیان را «بغاوتگر» خواندند.
براساس آخرین گزارشها، طالبان در ولایت هزارهنشین دایکندی با یورش به منطقه سیوک از توابع مرکز این ولایت، ۹ نفر از اعضای دو خانواده را کشتهاند.
جایزه حقوق بشر «ولتر جوان» سازمان «لیبرتی ویکتوریا» در استرالیا برای ستاره محمدی و سجاد عسکری، دو فعال حقوق بشر هزاره اهدا شد.
در ادامه اعتراضها به «نسلکشی هزارهها» مهاجران افغانستان در اندونزی دست به تظاهرات زدند.
دیدگاه بسته شده است.