نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
گردشگری پزشکی یکی از صنایع جهانی پردرآمد و رو بهرونق است. بنابر گزارش «بیماران بدون مرز»، ارزش این صنعت در بازار حدود ۶۰ تا ۸۰ میلیار یورو در سراسر جهان برآورد میشود. همچنین تخمین زده میشود که سالانه ۲۰ تا ۲۴ میلیون نفر در سراسر جهان برای درمان پزشکی سفر میکنند. جمعیت رو به پیری، […]
گردشگری پزشکی یکی از صنایع جهانی پردرآمد و رو بهرونق است. بنابر گزارش «بیماران بدون مرز»، ارزش این صنعت در بازار حدود ۶۰ تا ۸۰ میلیار یورو در سراسر جهان برآورد میشود. همچنین تخمین زده میشود که سالانه ۲۰ تا ۲۴ میلیون نفر در سراسر جهان برای درمان پزشکی سفر میکنند.
جمعیت رو به پیری، افزایش هزینه مراقبتهای پزشکی و فشار روی صنعت بیمه، فرصتهایی را در دُبی برای سرمایهگذاری روی زیرساختهای مراقبتهای بهداشتی ایجاد کرده است.
اهمیت رشد گردشگری درمانی در تولید ناخالص داخلی دُبی
اداره بهداشت دُبی از سال ۲۰۱۴ میلادی یک برنامه راهبردی را برای گردشگری پزشکی درپیش گرفته است. هدف، توسعه و حمایت از بخش مراقبتهای بهداشتی و افزایش سهم گردشگری پزشکی در تولید ناخالص داخلی است.
دکتر مروان محمدالمولا، مدیر بخش تنظیم سلامت اداره بهداشت دُبی درباره این فرصتها میگوید: «قانونی بهتازگی به اجرا گذاشته شده که به شرکتهای سرمایه گذاری بینالمللی اجازه میدهد ۱۰۰ درصد سهام خود را در امارات حفظ کنند.»
بیماران میتوانند از انواع خدمات گردشگری نیز بهرهمند شوند
اداره بهداشت دُبی در زمینهٔ ارائه خدمات بهداشتی روی نیازهای بیمارانی که برای درمان پزشکی سفر میکنند، سرمایهگذاری میکند.
بازل نصرالله، مدیر پزشکی «بیمارستان ارمادا» در دُبی درباره افزایش تعداد کسانی که برای عمل جراحی به این بیمارستان میآیند، میگوید: «تعداد بیمارانی که از خارج به بیمارستان ما میآیند پنج درصد بیشتر شده است. این افراد از چهار گوشه دنیا از روسیه، اروپا، ایتالیا، اسپانیا، بریتانیا، آمریکای شمالی، آفریقا و جنوب آسیا برای درمان به بیمارستان ما میآیند.»
جالب این است که بسیاری از این کشورها برای ارائه خدمات گردشگری پزشکی خود شناخته شده هستند، اما دبی هنوز هم یک گزینه جذاب برای کسانی است که میخواهند دوره درمان خود فعالیتهای دیگری هم داشته باشند.
الکساندر از بریتانیا برای جراحی به دُبی آمده است و میگوید: «قبل از آمدن به دُبی درباره چیزهای زیادی تحقیق کردم؛ درباره دوره نقاهت در اینجا کلی سرچ کردم، نظرات مختلف را خواندم و از نزدیکانم که دوره درمانشان را در اینجا گذارندند چیزهای زیادی پرسیدم. به همین دلیل تصمیم گرفتنم با یک تیر چند نشان بزنم: تعطیلاتم را اینجا بگذارنم، پدر و مادرم را اینجا ببینم و همزمان عمل جراحی را هم انجام بدهم.»
دکتر مروان محمد المولا، مدیر بخش موازین بهداشتی اداره بهداشت دُبی میگوید: «بیماران میتوانند پرواز و هتل محل اقامتشان را رزرو کرده و حتی برای مراحل بعد از جراحی و مدتی که باید در دوران نقاهت قبل از بازگشت به کشورشان در دُبی بمانند برنامهریزی کنند.»
کریستیان شوماخر، مدیر این بیمارستان در دُبی میگوید: «گردشگری پزشکی برای ما اهمیت زیادی دارد. دُبی یک مقصد فوقالعاده است. تعداد کسانی که برای درمان پزشکی به اینجا میآیند هر سال بیشتر میشود. مقامات دُبی بازارهای مختلف را در زمینه گردشگری پزشکی زیر نظر دارند. امارات برای افرادی که به دنبال محلی برای درمانهای پزشکی دارند، مقصد بسیار بسیار جذابی است. در این زمینه با اداره بهداشت دُبی به خوبی همکاری میکنیم.»
یک مرکز هوشمند داده در اداره بهداشت دُبی نیز از امنیت اطلاعات بیماران در شبکه محافظت میکند.
بیمارستان کالج کینگز لندن امسال در دُبی افتتاح شده است. گردشگران پزشکی از خدمات لازم در این مرکز بهرهمند میشوند.
وی میافزاید: «بیماران به محض ورود به اینجا میتوانند از پورتال مخصوص استفاده کنند. این پورتال قابل نصب روی رایانه یا گوشی تلفن است. پرونده پزشکی، عکس و نسخههای بیماران روی این پورتال موجود است که خیلی مفید است. چون همه جا میتوانند به اطلاعات پزشکی خود دسترسی داشته باشند.»
خدمات رایگان پزشکی در دهکده سلامت دُبی
اداره بهداشت دُبی برای ارائه خدمات پزشکی به خارجیهایی که برای کار به این کشور میآیند تلاش میکند.
مرکز مالی بینالمللی در دُبی، هزینه ساخت یک دهکده سلامت را پرداخته است که در آن خدمات رایگان چشم پزشکی، دندانپزشکی، پزشکی ورزشی همچنین پزشکی عمومی ارائه میشود.
اولیویه کترول از انگلستان برای کار به دُبی آمده است. او برای چک آپ و کنترل وضعیت سلامت خود به این دهکده سلامت سر میزند. اولیویه میگوید: «از این خدمات رایگان پزشکی استفاده میکنیم تا ببینیم برای بهبود وضعیت سلامت خود چه کارهایی میتوانیم انجام دهیم.»
تخمین زده میشود که درآمد بخش گردشگری پزشکی تا سال ۲۰۲۰ در دُبی به ۶۳۰ میلیون یورو برسد. تولید دارو و تجهیزات پزشکی یکی از حوزههایی است که امارات برای توسعه استراتژی صنعتی خود تا سال ۲۰۳۰ میلادی روی آن سرمایه گذاری کرده است.
به گزارش شانا به نقل از افغانستاناینترنشنال افراد مبتلا به امپاکس دو کودک از پکتیا و ولسوالی فرزه کابل هستند و فعلا در شفاخانه صحت طفل بستریاند. مقامهای طالبان تاکنون درباره ثبت موارد ابتلا به امپاکس در افغانستان چیزی نگفتهاند. این اولین بار است که در افغانستان دو مورد بیماری امپاکس گزارش میشود. امپاکس معروف […]
آمار نشان میدهد که در هر یکصد هزار تولد، ۶۹۹ مادر و کودک در افغانستان فوت میکنند. این وضعیت ناشی از چهار دهه درگیری، کمبود سرمایهگذاری در ساختار بهداشت و کمشدن کمکهای امدادکنندگان به کشور است.
برنامه جهانی غذا سازمان ملل اعلام کرد افغانستان در صدر ناامنی غذایی و یکی از نقاط حاد گرسنگی در جهان است.
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد روزانه ۱۶۷ نوزاد در افغانستان جان خود را از دست میدهند.
دیدگاه بسته شده است.