نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش راه مدنیت به نقل از دویچهوله؛ «فردوس عاشق آوان» وزیر اطلاعات پاکستان از بدترین هجوم ملخها در بیست سال گذشته سخن گفته است. او اعلام کرده است که درباره هجوم ملخها به مزارع، وضعیت اضطراری ملی در پاکستان اعلام شده است. مشکل تأمین خوراک و مواد غذایی در ارتباط با نابودی مزارع، کشور […]
به گزارش راه مدنیت به نقل از دویچهوله؛ «فردوس عاشق آوان» وزیر اطلاعات پاکستان از بدترین هجوم ملخها در بیست سال گذشته سخن گفته است. او اعلام کرده است که درباره هجوم ملخها به مزارع، وضعیت اضطراری ملی در پاکستان اعلام شده است.
مشکل تأمین خوراک و مواد غذایی در ارتباط با نابودی مزارع، کشور پاکستان را با ۲۰۸ میلیون جمعیت تهدید میکند. گندم و حبوبات مهمترین مواد خوراکی مردم پاکستان را تشکیل میدهد. «نثار خسخالی» نماینده اتاق کشاورزی ایالت سند، گفته است که به باور او تأمین ۲۷ میلیون تُن محصول گندم برای سال جاری بعید به نظر میرسد. تولید این میزان گندم توسط مسوولان صنایع کشاورزی پاکستان تعیین شده بود.
این دومین هجوم ملخها در پاکستان ظرف چند ماه گذشته است. چند ماه پیش، ملخها با هجوم از سوی خاک ایران به مزارعی در جنوبغرب پاکستان، به مزارع پنبه، گندم و ذرت آسیب رساندند و سپس به سایر نقاط پاکستان نیز حملهور شده بودند.
مختوم خسرو بختیار، وزیر تأمین مواد خوراکی و تغذیه پاکستان اعلام کرده است که کانون حمله ملخها بیشتر در مناطق مرزی بین هند و پاکستان مشاهده میشود. او موج جدید هجوم ملخها در پاکستان را «نگرانکننده و بیسابقه» عنوان کرده است.
عمران خان، نخستوزیر پاکستان نیز گفته است که رسیدگی به اقتصاد کشاورزی و وضعیت معیشتی دهقانان در این کشور در شمار اولویتهای دولت، او است. لازم به یادآوری است که این گستردهترین هجوم ملخها در پاکستان از سال ۱۹۹۳ به اینسو است. گفته میشود که تمام بخشهای شمالغربی اقیانوس هند شاهد هجوم ملخها بوده است. هجوم گسترده ملخها در کشورهای اتیوپی، کنیا و سومالیا نیز گزارش شده است.
فائو، سازمان خواروبار و کشاورزی سازمان ملل متحد در گزارش ماه جنوری سال جاری خود گستردگی هجوم ملخها و توان تخریبی این حملات را بیسابقه خوانده است.
جمع زیادی از روزنامهنگاران افغانستان با واگذاری قدرت به طالبان در آگوست ۲۰۲۱ برای حفظ جان خود مجبور به ترک افغانستان و مهاجرت به پاکستان شدند. در این میان، خبرنگاران زن و دستیاران رسانهای نیز حضور دارند.
روزنامه اکسپرس تریبون نوشته است که آصف درانی، نماینده ویژه پاکستان برخلاف خواست طالبان، از انتصاب فرستاده ویژه سازمان ملل برای افغانستان در نشست دوحه حمایت میکند.
«جلیل عباس جیلانی»، وزیر خارجه دولت موقت پاکستان اظهارداشت که پاکستان خود را در نگرانیها به وضعیت حقوق بشر در افغانستان با جامعه بین المللی شریک میداند.
نشریه نزدیک به ارتش پاکستان با اشاره به تنشهای طالبان-اسلامآباد مینویسد که طالبان نباید فراموش کنند که پاکستان در تحمیل رژیم طالبان بر افغانستان نقش اساسی داشته است. این نشریه میافزاید که روابط پاکستان با طالبان در پی اتهامهای متقابل و حملههای تروریستی پیدرپی از افغانستان، بد شد است و دشمنی طالبان افغان با پاکستان […]
دیدگاه بسته شده است.