نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش شانا به نقل از تسنیم، «محمد بن عبدالرحمان آل ثانی» وزیر خارجه قطر با اشاره به بحران افغانستان اظهارداشت که حفظ شرایط کنونی درحالی که غرب افغانستان را مورد تحریم قرار داده و تنها از طریق آژانسهای بینالمللی بر بخش فعالیتهای انسانی تمرکز میکنند، مشکلات افغانستان را حل نمیکند. وزیر خارجه قطر به […]
به گزارش شانا به نقل از تسنیم، «محمد بن عبدالرحمان آل ثانی» وزیر خارجه قطر با اشاره به بحران افغانستان اظهارداشت که حفظ شرایط کنونی درحالی که غرب افغانستان را مورد تحریم قرار داده و تنها از طریق آژانسهای بینالمللی بر بخش فعالیتهای انسانی تمرکز میکنند، مشکلات افغانستان را حل نمیکند.
وزیر خارجه قطر به «فایننشال تایمز» گفت: ما شاید شاهد افزایش افراطگرایی باشیم، شاید شاهد آغاز بحران اقتصادی باشیم، که هم اکنون نیز آغاز شده است و این مردم را به سوی رادیکالیزه شدن بیشتر و بحران سوق میدهد؛ این چیزی است که ما تلاش داریم از آن جلوگیری کنیم.
وی با انتقاد از اعمال سیاستهای محدود کننده توسط طالبان علیه زنان تاکید کرد: اگر ما زودتر با طالبان تعامل میکردیم اجازه چنین اتفاقاتی را نمیدادیم، در حال حاضر بسیار مهم است که اجازه ندهیم شرایط بدتر شود و در نهایت با یک وضعیت پرهرجومرج در افغانستان مواجه نشویم.
محمد بن عبدالرحمان با تاکید بر ضرورت ایجاد یک نقشه راه برای تعامل با طالبان گفت که جامعه جهانی باید در بخش اقتصادی با طالبان تعامل داشته باشد و به هیئت حاکمه افغانستان برای افزایش ظرفیت خود در رشد و اشتغال کمک کند.
وزیر خارجه قطر ادامه داد که جامعه جهانی در عین حال نیز باید تضمین کند که طالبان برای ایجاد صلح پایدار با همه طرفها در افغانستان تعامل میکند.
در حالی که مقامهای آمریکایی، افغانستان را پناهگاهی تازه برای گروههای تروریستی میدانند، طالبان این ادعاها را رد کرده و خود را ضامن ثبات کشور معرفی میکند. این تقابل روایات، نگرانیها درباره آینده امنیت منطقه و تعهدات بینالمللی را بیش از پیش پررنگ کرده است.
همزمان با نزدیک شدن به نشست بعدی دوحه درباره افغانستان، جریانهای سیاسی مخالف طالبان نسبت به مشروعیتبخشی به این گروه هشدار داده و خواستار مشارکت همهجانبه بازیگران سیاسی کشور شدند.
باشندگان ولسوالی خاش ولایت بدخشان روز پنجشنبه در واکنش به تخریب مزارعشان توسط نیروهای طالبان، دست به اعتراض زدند. این رویداد با تنشهایی میان معترضان و نیروهای طالبان همراه بود.
دادگاه عالی روسیه تصمیم گرفته است نام طالبان را از فهرست گروههای تروریستی این کشور حذف کند. این تصمیم در جلسهای غیرعلنی و با درخواست دادستان کل روسیه اتخاذ شده است. طالبان از سال ۲۰۰۳ در لیست گروههای تروریستی روسیه قرار داشت، اما طی سالهای اخیر روابط میان طالبان و مسکو بهبود یافته است. روسیه […]
دیدگاه بسته شده است.