نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
برنامه جهانی غذا میگوید که زندگی برای بسیار شهروندان افغانستان به ویژه زنان و دختران هنوز غیرقابلتحمل است.
پیش از این برنامه جهانی غذا گفته بود که ۹۰ درصد افغانستان غذای کافی ندارند و از هر ۱۰ نفر نه نفر نمیتوانند غذای کافی برای خوردن به دست آورد.
این ادارۀ ملل متحد به تاریخ ۲۳ اکتوبر (اول عقرب) گفته بود که والدین در افغانستان قادر نیستند غذای صحی را برای فرزندان خود فراهم کنند. آمار برنامۀ جهانی غذا نشان میدهد که این سازمان در سال روان میلادی بیش از ۲۱ میلیون فرد آسیبپذیر و کسانی را که با عدم مصوونیت غذایی مواجه هستند، در سراسر افغانستان تحت پوشش کمکهایش قرار داده است.
این در حالی است که سازمان ملل متحد از وضعیت زنان و دختران در افغانستان ابراز نگرانی کرده و گفته است که خطرات در برابر زنان افغانستان رو به افزایش است. دفتر هماهنگی امور کمکهای بشری ملل متحد با نشر گزارشی به عدم دسترسی زنان به حقوقشان، ازدواجهای اجباری و فروش کودکان به ویژه کودکان دختر اشاره کرده است.
در این گزارش گفته شده است که به دلیل شرایط زمستانی و بحران اقتصادی مداوم، احتمال دارد خطرات تشدید یابد. پس از قدرتگیری دوباره امارت اسلامی در افغانستان، زنان بسیاری که نانآور خانواده بودند از ادارات دولتی اخراج یا خانهنشین شدند.
در حالی که رژیم طالبان با سرکوب بیامان زنان و دختران افغانستان، تلاش میکند صدای آنها را خاموش کند، فعالان حقوق زن این کشور همچنان با قدرت به مبارزه ادامه میدهند. ژولیا پارسی و نیلا ابراهیمی، دو چهره شاخص این مبارزه، با کسب جوایز معتبر بینالمللی، به نماد مقاومت زنان افغانستان در برابر ظلم و […]
زن تایمز در گزارشی افشا کرد که برخلاف ادعای طالبان، علت مرگ حورا سادات، یوتیوبر زن مسمومیت نبوده است. نویسندگان این گزارش به نقل از منابع خود میگویند که او سال گذشته بهعلت شکنجه در بازداشت طالبان کشته شده است.
شماری از فعالان زن افغانستانی برای تدوین یک برنامه مشترک در لندن گردهم آمدند. آنها در نشست چهار روزه درباره ترسیم نقشه راه برای عبور از وضعیت کنونی زنان در افغانستان، گفتوگو خواهند کرد.
یوناما در نظرسنجی ماه اپریل خود به این نتیجه رسیده است که تنها چهار درصد از مردم افغانستان خواستار به رسمیتشناسی رژیم طالبان هستند.
دیدگاه بسته شده است.