نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
روبرتا متسولا، رئیس پارلمان اروپا، میگوید که طالبان میخواهند زنان نامرئی باشند.
به گفته او، پس از گذشت ۱۵ ماه از سقوط حکومت قبلی و تسلط گروه طالبان، زنان به طور فزایندهای از زندگی عمومی کنار گذاشته شدهاند و از ورود آنان به فضاهای عمومی جلوگیری میشود.
وی میگوید که با وجود وعدههای اولیه برای حمایت از حقوق زنان، پیشرفتی که طی سالها به دست آمده بود در حال از بین رفتن است. خانم متسولا گفت: «طالبان میخواهند که زنان نامرئی باشند؛ اما ما میخواهیم که آنها شکوفا شوند.»
وی در ادامه افزود: «تا زمانی که آنها (زنان) بتوانند جایگاه شایسته خود را در جامعه بازیابند، ما به تقویت صدایشان ادامه خواهیم داد.»
این در حالی است که زنان معترض در افغانستان، بارها از نهادهای مدافع حقوق بشر، کشورها و سازمانهای بینالمللی بهعلت موضع منفعل آنان در برابر فشارها و محدودیتهای گروه طالبان انتقاد کردهاند.
در حالی که رژیم طالبان با سرکوب بیامان زنان و دختران افغانستان، تلاش میکند صدای آنها را خاموش کند، فعالان حقوق زن این کشور همچنان با قدرت به مبارزه ادامه میدهند. ژولیا پارسی و نیلا ابراهیمی، دو چهره شاخص این مبارزه، با کسب جوایز معتبر بینالمللی، به نماد مقاومت زنان افغانستان در برابر ظلم و […]
زن تایمز در گزارشی افشا کرد که برخلاف ادعای طالبان، علت مرگ حورا سادات، یوتیوبر زن مسمومیت نبوده است. نویسندگان این گزارش به نقل از منابع خود میگویند که او سال گذشته بهعلت شکنجه در بازداشت طالبان کشته شده است.
شماری از فعالان زن افغانستانی برای تدوین یک برنامه مشترک در لندن گردهم آمدند. آنها در نشست چهار روزه درباره ترسیم نقشه راه برای عبور از وضعیت کنونی زنان در افغانستان، گفتوگو خواهند کرد.
یوناما در نظرسنجی ماه اپریل خود به این نتیجه رسیده است که تنها چهار درصد از مردم افغانستان خواستار به رسمیتشناسی رژیم طالبان هستند.
دیدگاه بسته شده است.