نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
شانون، دختر بروس لی گفته است میخواهد کوئنتین تارانتینو در مورد تصویری که از پدرش در این فیلم داده، «دهانش را ببندد.» لی، ماه گذشته، پس از آن که در مقالهای نوشت فیلم «روزی روزگاری در هالیوود» پدرش را به عنوان یک فرد «متکبر و احمق» توصیف کرده که «سخت متکبر بوده»، در صدر منتقدان […]
شانون، دختر بروس لی گفته است میخواهد کوئنتین تارانتینو در مورد تصویری که از پدرش در این فیلم داده، «دهانش را ببندد.»
لی، ماه گذشته، پس از آن که در مقالهای نوشت فیلم «روزی روزگاری در هالیوود» پدرش را به عنوان یک فرد «متکبر و احمق» توصیف کرده که «سخت متکبر بوده»، در صدر منتقدان از این فیلم قرار گرفته است.
در واکنش، تارانتینو در اظهاراتی در هفته جاری ضمن دفاع از تصویری که از بروس لی داده، گفت که «بروس لی به نوعی یک مرد متکبر بود. نحوه حرف زدنش(در فیلم)، من بیشتر آن را از خودم نساختم. من شنیدم که این حرفها را میزد یا چیزی به همان مفهوم. اگر مردم بگویند او هرگز نگفت میتواند محمدعلی را بزند، خوب، البته، گفت. نه تنها آن را گفت، بلکه زنش لیندا لی در اولین زندگینامه او این را گفت. او دقیقا همین را گفت.»
شانون لی در مصاحبه با نشریه «ورایتی» گفت تارنتینو میتواند «دهانش را در این باره ببندد». او افزود:«خیلی خوب میشود (اگر این کار را بکند) میتواند عذرخواهی کند یا بگوید: نمیدانم بروس لی واقعا چه نوع آدمی بود. من این را تنها برای فیلمم نوشتم، و نباید بهعنوان مردی که واقعا بود، برداشت شود.»
او در ادامه گفت: «یکی از چیزهایی که در واکنشش ناراحتکننده است این است که از یک سو میخواهد اینها را بهعنوان واقعیت عرضه کند، و از سوی دیگر میخواهد در افسانه باقی بماند. هر طور که بخواهد میتواند بروس لی ر اتصویر کند، که کرده است، اما دورویی است که بگوید: این همان طوری است که او بود، اما این یک فیلم داستانی است، پس نباید زیاد در موردش نگران بود.»
بل گوتنتاگ، کارگردان آمریکایی که دو بار جایزه اسکار را گرفته است، فیلمی به اسم «رویاپردازان افغان» در مورد دختران روباتساز افغانستان میسازد.
کارگردان سوئیسی در این قسمت از برنامههای ویژه دبی از «دردسرهایی» سخن میگوید در طول زندگی حرفهای خود با آنها روبرو شده است.
کارگردان مستند «خلیفه قاسم» میگوید این مستند ۳۰ دقیقهای درباره مشکلات یک مهاجر افغانستانی در ثبت اختراعش است.
برای نخستینبار، جشنواره فیلمهای کوتاه داستانی در محور مشکلات زنان توسط موسسه انکشافی رفاه ناجی و ریاست اطلاعات و فرهنگ دایکندی با حمایت مالی موسسه اکسفام در نیلی، مرکز ولایت دایکندی برگزار شد. نجیبه سجادی، مسئول موسسه رفاه ناجی هدف از برگزاری این جشنواره را برجسته کردن مشکلات زنان از طریق تصویر و صنعت فیلم، […]
دیدگاه بسته شده است.