نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
بازرس ویژه ایالات متحده آمریکا برای بازسازی افغانستان یا «سیگار» در گزارش تازهاش از بسته ماندن مکتبهای دختران در افغانستان ابراز نگرانی کرده است.
در این گزارش آمده است: «۶۹ فعال جامعه مدنی و نهادهای آموزشی افغانستان به ما گفتهاند که محدودیت و راهبردهای متفاوت طالبان به شمول ممنوعیت دختران از رفتن به مکتبهای متوسط و لیسهها اثر نامطلوب داشته و باعث کاهش کُلی در حضور در مکتبها شدهاست.»
معاون بخش زنان دیدهبان حقوق بشر در سخنرانیاش در نشست کمیته امور خارجه پارلمان اروپا، میگوید که افغانستان تنها کشوری است که دختران در آن از آموزش محروم شدهاند.
هیدر بار، معاون حقوق زنان در دیدهبان حقوق بشر گفت: «چهارصدمین روزی است که طالبان دختران را از مکتب بازداشتهاند، هیچ کشوری در جهان نیست که دختران را به گونه سیستماتیک از آموزش و زنان را از کار کردن بازدارند.»
دختران دانشآموز و خانوادههایشان بارها از امارت اسلامی خواستار بازگشایی مکاتب شدهاند، اما امارت صرفاً به وعدههایی که هنوز عملی نشده است، اکتفا کرده است.
اهالی تعدادی از روستاهای دایکندی بهعلت اختلاف بر سر محل ساخت ساختمان یک مکتب، در برابر رئیس معارف طالبان در این ولایت دست به اعتراض زدند.
حبیبالله حقانی، وزیر معارف گروه طالبان در نشست بینالمللی در کازان روسیه از کشورهای جهان خواست برای چاپ کتابهای درسی، تامین معاش معلمان و ساخت مکتب در افغانستان با طالبان همکاری کنند.
شورای تحقیقات بینالمللی امور مذهبی در پژوهشی نوشت که طالبان قندهاری در مورد آموزش و تحصیل دختران رویکرد سختگیرانه و محافظهکارانهتری نسبت به شبکه حقانی و طالبان پکتیکایی دارند.
خشونت علیه زنان؛ موضوع داغی که امروزه گریبان گیر تمام زنان افغانستان است!
خشونت علیه زنان در رژیم فعلی چند برابر شده است و از همه بدتر اینکه خشونتهای خانوادگی نیز روبه افزایش است و البته در جریان شرایطی که زنان در برابر خشونت دست به اعتراض زدند، رژیم طالبان تا حد توان تلاش کرد بالهای زنان را قطع کند.
دیدگاه بسته شده است.