نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
تارنمای میلیتری تایمز روز پنجشنبه نوشت: آمریکا در حالی قرار است نیروهای خود از افغانستان را خارج کند که طبق راهبردهای دفاعی پنتاگون این نیروها مجددا برای مقابله با نفوذ چین به منطقه هندواقیانوسیه اعزام میشوند. به گزارش شانا به نقل از ایرنا؛ در حالی که به زودی خبر اعزام چند هزار سرباز آمریکایی از […]
تارنمای میلیتری تایمز روز پنجشنبه نوشت: آمریکا در حالی قرار است نیروهای خود از افغانستان را خارج کند که طبق راهبردهای دفاعی پنتاگون این نیروها مجددا برای مقابله با نفوذ چین به منطقه هندواقیانوسیه اعزام میشوند.
به گزارش شانا به نقل از ایرنا؛ در حالی که به زودی خبر اعزام چند هزار سرباز آمریکایی از افغانستان از طرف کاخ سفید صادر میشود، پنتاگون میخواهد این نیروها را برای مقابله با چین دوباره به منطقه هندواقیانوسیه بازگرداند.
در حالی که هماکنون در حدود ۱۳ هزار نیروی نظامی آمریکا در افغانستان مستقر هستند، سناتورر لیندسی گراهام در هفته جاری در سفر به کابل گفت که دونالد ترامپ به زودی خبر کاهش نیروهای آمریکا از افغانستان را اعلام خواهد کرد.
به گفته گراهام، انتظار میرود که شمار نیروهای نظامی آمریکا بعد از دستور ترامپ به زیر هشت هزار نفر برسد.
مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا نیز روز دوشنبه به خبرنگاران گفت که هنوز هیچ دستوری مبنی بر عقبنشینی نیروهای آمریکایی از افغانستان صادر نشده است؛ اما وی توضیح داد که طرح کاهش نیروها با یا بدون توافق صلح با طالبان هنوز امکانپذیر است. اسپر در ادامه افزود: من میخواهم شمار نظامیان مستقر در افغانستان را به بیشترین سطح کاهش دهم و سربازان بتوانند دوباره به خانه بازگردند؛ اما احتمال دارد برخی از این سربازان برای ماموریت جدید و رقابت با قدرت چین به منطقه هندواقیانوسیه اعزام شوند.
اسپر پیش از این نیز بارها گفته بود که چین اولویت شماره یک پنتاگون است، همانطور که در استراتژی دفاع ملی آمریکا نیز به این موضوع پرداخته شده است.
گفتنی است در حالی که ایالات متحده در نظر دارد سربازان خود را از افغانستان خارج کند اما در اقدامی دیگر در طول ۶ ماه گذشته ۱۴ هزار سرباز اضافی دیگر را به خاورمیانه اعزام کرده است.
دادگاه عالی روسیه تصمیم گرفته است نام طالبان را از فهرست گروههای تروریستی این کشور حذف کند. این تصمیم در جلسهای غیرعلنی و با درخواست دادستان کل روسیه اتخاذ شده است. طالبان از سال ۲۰۰۳ در لیست گروههای تروریستی روسیه قرار داشت، اما طی سالهای اخیر روابط میان طالبان و مسکو بهبود یافته است. روسیه […]
در پی تصمیم دولت نروژ مبنی بر واگذاری بخشی از مسئولیتهای کنسولی به گروه طالبان، بیش از ۳۰ نهاد مدنی، انجمنها و فعالان حقوق زنان، اعتراضات گستردهای را ابراز کردهاند.
ذاکر نایک، واعظ مسلمان تندروی هندی، در پستی که اخیراً در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد، عکسی از دیدارش با عبدالحق وثیق، رئیس استخبارات طالبان، به اشتراک گذاشت.
افراسیاب ختک، سناتور پیشین پاکستانی، با انتقاد از سیاستهای گذشته کشورش، تأکید کرد که پاکستان اکنون بهای ۴۵ سال حمایت از افراطگرایی و تروریسم را میپردازد. وی هشدار داد که این پدیدهها به ساختار قدرت و سیاست کشور گره خوردهاند و ریشهکن کردن آنها چالش بزرگی خواهد بود. افراسیاب ختک، سیاستمدار و سناتور پیشین پاکستانی، […]
دیدگاه بسته شده است.