نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش شانا به نقل از یورونیوز؛ این گزارش میگوید که در جنگ داخلی سوریه، دختران ۹ ساله به بردگی جنسی گرفته شدهاند و به آنها تجاوز شده است. براساس این گزارش کارشناسان سازمان ملل به مواردی برخوردهاند که پسران کم سن و سال مورد شکنجه قرار گرفتهاند، به اجبار آموزش نظامی دیدهاند و به […]
به گزارش شانا به نقل از یورونیوز؛ این گزارش میگوید که در جنگ داخلی سوریه، دختران ۹ ساله به بردگی جنسی گرفته شدهاند و به آنها تجاوز شده است. براساس این گزارش کارشناسان سازمان ملل به مواردی برخوردهاند که پسران کم سن و سال مورد شکنجه قرار گرفتهاند، به اجبار آموزش نظامی دیدهاند و به دستور فرماندهان مجبور شدهاند در انظار عمومی دست به قتل بزنند.
براساس این گزارش در جریان جنگ سوریه کودکان توسط تکتیراندازان مورد هدف قرار گرفتهاند و گروههای مختلف از کودکان بهعنوان گروگان استفاده کردهاند تا از نزدیکانشان باج بگیرند.
کمیسیون مستقل و بینالمللی تحقیق درباره سوریه که در سال ۲۰۱۱ از سوی شورای حقوق بشر سازمان ملل تشکیل شده است در گزارش روز پنجشنبه خود میگوید که سوءاستفاده و خشونت علیه کودکان سوری که در میانه جنگ داخلی گیر افتادهاند، فراتر از تصور است.
این کمیسیون میگوید پس از گذشت هشت سال از جنگ سوریه، کودکان همچنان در سوریه کشته میشوند، مورد تجاوز قرار میگیرند، زخمی میشوند و مورد ضرب و شتم میگیرند و در پی کشته شدن خانوادهایشان یتیم میشوند.
این گزارش آماری درباره تعداد کودکان کشته شده در جنگ سوریه ارائه نمیکند و میگوید که به دلیل عدم دسترسی به داخل سوریه قادر به دادن آمار صحیح دراینباره نیستند، بااینحال این گزارش میگوید که ۵ میلیون کودک در داخل یا خارج سوریه آواره شدهاند و کودکیشان به علت خشونتهای طرفهای درگیر دزدیده شده است.
از جمله خشونتهای اعمال شده علیه کودکان، خشونتهایی است که افراطگرایان داعش علیه دختران ۹ ساله اعمال میکردند و از آنها بهعنوان «برده جنسی» استفاده میکردند. داعش همچنین پسران را برای نبرد در صحنه جنگ داخلی آموزش میداد تا در میدان جنگ حاضر شوند و گاه دست به کشتن افراد در انظار عمومی بزنند.
این گزارش همچنین دولت بشاراسد، رئیس جمهوری سوریه را متهم کرده است که نیروهای حامی دمشق «با تکتیراندازانشان» و با استفاده از «بمبهای خوشهای، بمبهای حرارتی و سلاحهای شیمیایی» و «اغلب علیه ساختمانهای غیرنظامی از جمله مدارس و بیمارستانها» مرتباً کودکان را هدف گرفتهاند.
این گزارش که دوره سپتامبر ۲۰۱۱ تا اکتبر ۲۰۱۹ را در برمیگیرد به کمک بیش از ۵ هزار مصاحبه با کودکان سوری و همچنین شاهدان، بازماندگان، بستگان، متخصصان پزشکی و مبارزان سوری بهدستآمده است.
کارشناسان سازمان ملل متحد همچنین در گزارش روز پنجشنبه خود از کشورهای خارجی که شهروندانشان در سالهای گذشته به داعش پیوسته بودند خواست تا مسئولیت کودکان این جهادگرایان را که در اردوگاههای نیروهای کرد سوریه زندانی هستند، بپذیرند و آنها و مادرانشان را به کشورهایشان بازگردانند.
کمیسیون مستقل و بینالمللی تحقیق درباره سوریه میگوید که بسیاری از کودکان این خانوادههای خارجی پیوسته به داعش در شرایط وخیمی زندگی میکنند زیرا اسناد هویتی معتبر در دست ندارند.
این کودکان که در سالهای گذشته در مناطقی که قبلاً زیر کنترل داعش در سوریه بوده است متولد شدهاند با موانع زیادی برای کسب مدارک هویتی مواجهاند زیرا اسنادی که مقامات داعش به آنها دادهاند از سوی مقامات دولتی کشورها به رسمیت شناخته نمیشود.
این کمیسیون از کشورهای مبدأ جنگجویان خارجی خواست است که «اقدامات فوری برای آسان کردن ثبتنام کودکانی که در سوریه متولد شدهاند» صورت دهند تا آنها بتوانند به همراه سرپرستشان بهسرعت به کشورهای مبدأ بازگردند.
خلافت داعش در سال ۲۰۱۴ رسمیت یافت و در ماه مارس ۲۰۱۹ بهطور رسمی سقوط کرد و از آن زمان تاکنون جامعه بینالمللی با معمای بازگشت خانوادههای جهادگرایان داعش در سوریه و عراق مواجه است.
بازگشت این کودکان و خانوادههایشان در ماههای گذشته به کشورهای غربی از جمله اتریش، آلمان یا فرانسه بهصورت قطرهچکانی انجام شده است.
کمیسیون مستقل سازمان ملل متحد در مورد سوریه از کشورهای خارجی بهویژه کشورهای غربی خواسته است که بازگرداندن «کودکان بدون سرپرست» را در اولویت کارشان قرار دهند.
هانی مگالی، عضو کمیته مستقل تحقیق درباره سوریه میگوید: «کشورها تعهدات روشنی برای محافظت از کودکان بهویژه در برابر کودکان بدون تابعیت دارند. عدم احترام به این اصول اساسی نشاندهنده انحراف و نقض این تعهدات است.»
این کمیسیون میگوید که در صورت حضور مادر و به خاطر رعایت مصالح کودکان، آنها باید به همراه مادرانشان به کشورهایشان بازگردانده شوند.
به گزارش کمیسیون مستقل سازمان ملل در امور سوریه تخمین زده میشود که تعداد کودکان متولد شده از والدین اروپایی پیوسته به داعش بین ۷۰۰ تا ۷۵۰ نفر است که در اردوگاههایی در شمال شرقی سوریه و در شرایط وخیم زندگی میکنند.
به گفته منابع کرد سوریه ۱۲ هزار خارجی عضو داعش از جمله ۸ هزار مرد و چهار هزار زن در سه اردوگاه آوارگان در شمال شرقی سوریه و اکثراً در شهر الهول نگهداری میشوند.
یکی از پرسشهای مهم در نوسازی و توسعه کشورها این است که «چرا برخی کشورها توسعه مییابند و برخی نه؟» و گاهی حتی اگر بهزور هم کمی به جلو برده شوند، باز بهراحتی به عقب بازمیگردند؟ چه چیزی است که تفاوت کشورها را رقم میزند؟ چه چیزی است که کشوری را میکند «ژاپن» یا «آلمان» […]
آمار نشان میدهد که در هر یکصد هزار تولد، ۶۹۹ مادر و کودک در افغانستان فوت میکنند. این وضعیت ناشی از چهار دهه درگیری، کمبود سرمایهگذاری در ساختار بهداشت و کمشدن کمکهای امدادکنندگان به کشور است.
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد روزانه ۱۶۷ نوزاد در افغانستان جان خود را از دست میدهند.
مسئولان صحی در ولایت ارزگان میگویند که تعدادی از خانوادهها بهمنظور درمان، به کودکان خود تریاک میدهند.
دیدگاه بسته شده است.