نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش شانا به نقل از یورونیوز؛ سنای فرانسه روز پنجشنبه با ۱۶۰ رای موافق در مقابل ۱۱۶ رای مخالف، قانون بحثبرانگیز افزایش حمایتهای درمانی و پزشکی دوران بارداری را تصویب کرد. البته مطابق اصرار سناتورهای راستگرا زنانی که از نظر پزشکی نابارور محسوب میشوند، باید بخشی از هزینههای دوران بارداری خود را بپردازند و […]
به گزارش شانا به نقل از یورونیوز؛ سنای فرانسه روز پنجشنبه با ۱۶۰ رای موافق در مقابل ۱۱۶ رای مخالف، قانون بحثبرانگیز افزایش حمایتهای درمانی و پزشکی دوران بارداری را تصویب کرد.
البته مطابق اصرار سناتورهای راستگرا زنانی که از نظر پزشکی نابارور محسوب میشوند، باید بخشی از هزینههای دوران بارداری خود را بپردازند و مشمول پوشش کامل تامین اجتماعی دولتی نخواهند بود.
این خواست طیف راست سنای فرانسه بدان معناست که زنان همجنسگرا (لزبین) و مجرد از بخشی از پوشش خدمات تأمین اجتماعی دولتی برای بهرهمندی از حمایتهای پزشکی دوران بارداری محروم میشوند که در تضاد اساسی با وعدههای امانوئل ماکرون در دوره رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری است.
اولین زایمان قبل از ۲۰ و بعد از ۴۰ سالگی بیشتر در کدام کشور اروپایی رخ میدهد؟
اگنس بوزین، وزیر سلامت فرانسه در مواجهه با این خواست سناتورهای راستگرا گفت:«شما به اصل اساسی برابری انسانها حمله کردهاید.» همچنین سناتورهای سوسیالیست نیز تاکید کردند که حمایت دولت در قالب پوشش تامین اجتماعی از زنان همجنسگرا و مجرد به منزله دفاع از یک حق اساسی آنها در قالب ارزشهای انسانس جمهوری فرانسه است.
با این حال جناح راست مجلس سنای فرانسه بر این باور بودند که هزینهکرد منابع عمومی حوزه سلامت برای خواستهای فردی فاقد توجیه پزشکی عقلایی نیست.
همچنین سنای فرانسه با تاکید بر ممنوعیت اهداء اسپرم و تخمک، با افزودن تبصرهای زوجهایی را که هر دو نابارور تشخیص داده شده باشند را از شمول آن مستثنا کردند ولی تعیین استحقاق آنها را برای دریافت اسپرم یا تخمک را افزون بر سنجش شرایط جسمی و روانی آنها به «ارزیابی اجتماعی» نیز منوط کرد.
اصلاح این قانون در شرایطی صورت گرفت که صدها مخالف این اقدام سنا در مقابل ساختمان آن تجمع کرده بودند.
خانآغا فرهمند، خبرگزاری شانا، کابل
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد روزانه ۱۶۷ نوزاد در افغانستان جان خود را از دست میدهند.
اکمل سمسور، سخنگوی وزارت صحت/ بهداشت دوشنبه ۶ سرطان در نشست خبری از خانوادهها خواست برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و مرگومیر مادران، فرزندآوردن را به تأخیر بیندازند.
تحقیقات و مطالعات در انگلیس نشان میدهد که شدت و آسیب بیماری زنان باردار در دوره ابتلا به ویروس کرونا و پس از آن نسبت به دیگر زنان کمتر است.
به گزارش شانا به نقل از یورونیوز؛ دولت راستگرای مجارستان که پیشبرد سیاستهای ضدمهاجرتی را در دستور کار دارد، میکوشد بیآنکه مهاجرت را تشویق کند نرخ زادوولد را در این کشور بالا ببرد. پیشازاین ویکتور اوربان، نخستوزیر، اعلام کرده بود دولت مالیات خانوادههای بزرگ را کاهش میدهد تا شاهد رشد نرخ زادوولد در این کشور […]
دیدگاه بسته شده است.