نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
معاون وزارت اقتصاد طالبان در اظهاراتی جدید، از تلاشهای این گروه برای تبدیل افغانستان به یک مرکز لجستیکی و اتصال منطقهای خبر داد. وی با تاکید بر سیاست خارجی مستقل و متوازن طالبان، اعلام کرد که این گروه در پی ایجاد ارتباطات گستردهتر با کشورهای همسایه و منطقهای است. این اظهارات در حالی مطرح میشود […]
معاون وزارت اقتصاد طالبان در اظهاراتی جدید، از تلاشهای این گروه برای تبدیل افغانستان به یک مرکز لجستیکی و اتصال منطقهای خبر داد. وی با تاکید بر سیاست خارجی مستقل و متوازن طالبان، اعلام کرد که این گروه در پی ایجاد ارتباطات گستردهتر با کشورهای همسایه و منطقهای است.
این اظهارات در حالی مطرح میشود که طالبان از زمان روی کار آمدن، تلاش کرده است تا با اتخاذ سیاستهای اقتصادی جدید و جذب سرمایهگذاری خارجی، وضعیت اقتصادی افغانستان را بهبود بخشد. تبدیل افغانستان به یک مرکز لجستیکی میتواند نقش مهمی در تحقق این هدف ایفا کند و به این کشور امکان دهد تا از موقعیت جغرافیایی خود برای تسهیل تجارت و ترانزیت کالا در منطقه استفاده کند.
با این حال، تحقق این هدف با چالشهای متعددی از جمله تحریمهای بینالمللی، ناامنی و بیثباتی در برخی مناطق افغانستان و همچنین فقدان زیرساختهای کافی روبرو است.
کارشناسان امور افغانستان معتقدند که این طرح بلندپروازانه طالبان میتواند در صورت تحقق، تحولات مهمی را در اقتصاد افغانستان و منطقه ایجاد کند. با این حال، آنها بر لزوم ایجاد شرایط امن و پایدار و همچنین همکاری بینالمللی برای تحقق این هدف تاکید میکنند.
آینده این طرح و توانایی طالبان برای تحقق آن، به عوامل متعددی از جمله میزان حمایتهای بینالمللی، وضعیت امنیتی در افغانستان و توانایی طالبان در ایجاد یک دولت فراگیر و پاسخگو بستگی دارد.
ما را در تلگرام و یوتیوب دنبال کنید
دادگاه عالی روسیه تصمیم گرفته است نام طالبان را از فهرست گروههای تروریستی این کشور حذف کند. این تصمیم در جلسهای غیرعلنی و با درخواست دادستان کل روسیه اتخاذ شده است. طالبان از سال ۲۰۰۳ در لیست گروههای تروریستی روسیه قرار داشت، اما طی سالهای اخیر روابط میان طالبان و مسکو بهبود یافته است. روسیه […]
در پی تصمیم دولت نروژ مبنی بر واگذاری بخشی از مسئولیتهای کنسولی به گروه طالبان، بیش از ۳۰ نهاد مدنی، انجمنها و فعالان حقوق زنان، اعتراضات گستردهای را ابراز کردهاند.
ذاکر نایک، واعظ مسلمان تندروی هندی، در پستی که اخیراً در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد، عکسی از دیدارش با عبدالحق وثیق، رئیس استخبارات طالبان، به اشتراک گذاشت.
افراسیاب ختک، سناتور پیشین پاکستانی، با انتقاد از سیاستهای گذشته کشورش، تأکید کرد که پاکستان اکنون بهای ۴۵ سال حمایت از افراطگرایی و تروریسم را میپردازد. وی هشدار داد که این پدیدهها به ساختار قدرت و سیاست کشور گره خوردهاند و ریشهکن کردن آنها چالش بزرگی خواهد بود. افراسیاب ختک، سیاستمدار و سناتور پیشین پاکستانی، […]
دیدگاه بسته شده است.