نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش شانا به نقل از شفقنا؛ نهاد بینالمللی حمایت از کودکان به تازگی با انتشار گزارشی اعلام کرد: بیش از ۸۰ درصد از کودکان افغانستان در شرایط کنونی شبها گرسنه میخوابند. وضعیت زندگی کودکان در این کشور غیر قابل تحمل است. در این اطلاعیه آمده است: در پی افزایش فقر، خشکسالی و بیکاری٬ شمار […]
به گزارش شانا به نقل از شفقنا؛ نهاد بینالمللی حمایت از کودکان به تازگی با انتشار گزارشی اعلام کرد: بیش از ۸۰ درصد از کودکان افغانستان در شرایط کنونی شبها گرسنه میخوابند. وضعیت زندگی کودکان در این کشور غیر قابل تحمل است.
در این اطلاعیه آمده است: در پی افزایش فقر، خشکسالی و بیکاری٬ شمار کودکان مبتلا به سوءتغذیه در افغانستان به حدود چهار میلیون مورد رسیده است.
پیش از این دفتر صندوق کودکان سازمان ملل متحد «یونیسف» در افغانستان، اعلام کرد که از اوت ۲۰۲۱ تا اوت ۲۰۲۲ حدود ۴۵۷ هزار کودک مبتلا به سوءتغذیه در این کشور را درمان کردهاند.
درمان ۱٫۱ میلیون کودک مبتلا به سوءتغذیه در افغانستان تا پایان سال جاری از سوی این نهاد هدفگذاری شده است.
به دنبال بحران اقتصادی، قحطی و گرسنگی ناشی از جنگ طولانی مدت در افغانستان، خروج نیروهای آمریکایی و قطع کمکهای بشردوستانه بینالمللی، کودکان در این کشور از گرسنگی و سوءتغذیه رنج میبرند.
صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) هشدار داده است که بحران بهداشتی در افغانستان، به ویژه در مناطق روستایی، تهدیدی جدی برای سلامت کودکان است و باعث شیوع بیماریهای قابل پیشگیری میشود.
در داستان دلنشین شاکره شمعافروز، برزینمهر ششساله، سفری پرماجرا به قریه تجربه میکند که نه تنها پر از لحظات شاد و بازی، بلکه مملو از آموزشهایی عمیق درباره زندگی، طبیعت و ارزشهای انسانی است. این سفر به قصهای برای همیشه در ذهن او تبدیل میشود. بلاخره زمستان تمام شد و بهار از راه رسید. پدر […]
نهاد پیام امید با تأسیس در سال ۲۰۲۳ توانسته است با فراهم آوردن آموزش رایگان و حمایت از نیازمندان، به بیش از ۸,۰۰۰ دانشآموز کمک کند. فعالیتهای این نهاد تنها محدود به آموزش نبوده و شامل حمایت از یتیمان، زنان بیسرپرست و خانوادههای نیازمند است. نهاد پیام امید، فراتر از یک آکادمی آموزشی، یک جنبش […]
آمار نشان میدهد که در هر یکصد هزار تولد، ۶۹۹ مادر و کودک در افغانستان فوت میکنند. این وضعیت ناشی از چهار دهه درگیری، کمبود سرمایهگذاری در ساختار بهداشت و کمشدن کمکهای امدادکنندگان به کشور است.
دیدگاه بسته شده است.