نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
اکمل سمسور، سخنگوی وزارت صحت/ بهداشت دوشنبه ۶ سرطان در نشست خبری از خانوادهها خواست برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و مرگومیر مادران، فرزندآوردن را به تأخیر بیندازند.
به گزارش شانا به نقل از العربیه؛ سمسور اضافه کرد، خانوادهها باید از روشهای وقفهگذاری بین ولادت استفاده کنند تا مادران دچار مشکل جدی ناشی از ابتلا به ویروس کرونا نشوند.
به گزارش روزنامه «هشت صبح» اکمل سمسور گفت: «کسانی که پلان دارند که اولاد داشته باشند، طوری پلان کنند که انتشار ویروس کمتر شود و یا هم وقتی ما به واکسین دسترسی پیدا کردیم، طفل بعدی خود را برنامهریزی کنند.»
او تاکید کرد که علایم بیماری کرونا در نزد زنان باردار(حامله) نسبت به زنان که حامل نیستند شدیدتر است و میزان مرگومیر ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در میان زنان ۲۲ درصد و میان مردان ۷۸ درصد است.
سخنگوی وزارت صحت عامه افغانستان افزود از میان کل مبتلایان به کرونا در این کشور، ۷۲ درصد آن مردان و ۲۸ درصد آن زنان هستند.
شایان ذکر است که شمار مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در افغانستان به ۳۳ هزار و ۱۹۰ نفر رسیده که از این میان ۸۹۸ بیمار جانباخته و ۲۰ هزار و ۱۰۳ بیمار دیگر بهبود یافته است.
فاطمه براتیان، عضو سابق تیم ملی فوتبال زنان افغانستان، اکنون در انگلستان تلاش میکند تا دختران مسلمان را به ورزش تشویق کند و موانع فرهنگی را کنار بزند. پس از بازگشت طالبان به قدرت در سال ۲۰۲۱، بسیاری از ورزشکاران زن افغانستان مجبور به ترک کشور شدند. فاطمه براتیان، یکی از اعضای تیم ملی فوتبال […]
جنبش شنبههای ارغوانی هشدار میدهد که تصمیم احتمالی دولت آینده آلمان مبنی بر توقف روند انتقال کارمندان محلی و فعالان حقوق بشر، جان دهها انسان را با خطر روبهرو خواهد کرد و آنان را در معرض تهدیدهای جدی قرار خواهد داد. دولت آینده آلمان احتمالاً روند انتقال کارمندان محلی و فعالان حقوق بشر را متوقف […]
بر اساس گزارش دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد، رانندگان در افغانستان از انتقال زنان بدون محرم، حتی به مراکز درمانی، خودداری میکنند. این محدودیت که از قوانین طالبان سرچشمه میگیرد، مانع جدی در مسیر دسترسی زنان به خدمات حیاتی از جمله درمان پزشکی ایجاد کرده است. این اقدام، که بخشی از سیاستهای سرکوبگرانهی طالبان […]
نازی مظفری، نویسنده و منتقد مقیم اروپا، با نگاهی تیزبینانه و انتقادی، به بررسی برنامههای فرهنگی زنستیزانه پرداخته است. او با تأکید بر ضرورت بازنگری جدی در محتوای این برنامهها، از نهادینهشدن خشونت و تحقیر زنان در جامعه هشدار داده و خواستار شکستن چرخههای آسیبزننده شده است. اکنون متن او را میخوانیم. از هرچه انجمن […]
دیدگاه بسته شده است.