۸۰ درصد برق افغانستان، وارداتی است!

این کمیته می‌افزاید که بخش بزرگ افغانستان هنوز هم به برق دسترسی ندارد. کمیته صلیب سرخ افزوده‌است: «کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از آغاز سال ۲۰۲۲ تاکنون یک اعشاریه دو میلیون لیتر تیل را برای شرکت برشنا و شرکت‌های آبرسانی در مناطق روستایی فراهم کرده است. این کمک‌ها برای بیش از سه اعشاریه هشت میلیون تن […]

این کمیته می‌افزاید که بخش بزرگ افغانستان هنوز هم به برق دسترسی ندارد.
کمیته صلیب سرخ افزوده‌است: «کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از آغاز سال ۲۰۲۲ تاکنون یک اعشاریه دو میلیون لیتر تیل را برای شرکت برشنا و شرکت‌های آبرسانی در مناطق روستایی فراهم کرده است. این کمک‌ها برای بیش از سه اعشاریه هشت میلیون تن در ولایت‌های کابل، بلخ، هرات، قندهار، هلمند، زابل، ارزگان، کندز و فراه فراهم شده‌ است.»
در همین حال، با نزدیک شدن فصل سرما، شماری از باشندگان پایتخت از امارت اسلامی می‌خواهند که در تامین برق به گونه دوامدار تلاش کند.
با این حال، رئیس پیشین برشنا می‌گوید که مشکل برق افغانستان به زودی حل نخواهد شد.
امان‌الله غالب، رئیس پیشین شرکت برشنا، گفت: «افغانستان متکی به برق وارداتی است و تا افغانستان به خودکفایی از منابع داخلی نرسد مشکل برق افغانستان متاسفانه به‌زودی حل نمی‌شود.»
از سویی هم، شرکت برشنا می‌گوید که برای رساندن برق به گونه دوامدار به شهروندان تلاش خواهد کرد.
حکمت‌الله میوندی، سخنگوی شرکت برشنا، گفت: «ما برای زمستان آینده، سه پلان را روی دست داریم نخست آن حفظ و مراقبت از لین برق وارداتی است.»
این در حالی‌ است که ۸۰ درصد برق افغانستان از کشورهای آسیای میانه به ویژه ازبکستان، ترکمنستان، تاجیکستان و ایران وارد می‌شود.