نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش خبرگزاری شانا به نقل از شفقنا؛ جییف تود، سفیر استرالیا در افغانستان ضمن تبریک به رئیس جمهور و ملت افغانستان به علت صدمین سالروز استرداد استقلال افغانستان، گفت که امروز ما پنجاهمین سالروز روابط دیپلماتیک خود را تجلیل میکنیم، اما روابط میان مردمان دو کشور به بیشتر از یک و نیم قرن گذشته […]
به گزارش خبرگزاری شانا به نقل از شفقنا؛ جییف تود، سفیر استرالیا در افغانستان ضمن تبریک به رئیس جمهور و ملت افغانستان به علت صدمین سالروز استرداد استقلال افغانستان، گفت که امروز ما پنجاهمین سالروز روابط دیپلماتیک خود را تجلیل میکنیم، اما روابط میان مردمان دو کشور به بیشتر از یک و نیم قرن گذشته برمیگردد.
وی گفت که استرالیا میخواهد در عرصههای معادن، زراعت، تجارت و صحت همکاریهای نزدیک و بیشتر با افغانستان داشته باشد.
اندریو والاس یک تن از اعضای پارلمان استرالیا که در رأس یک هیئت پارلمانی آن کشور به کابل آمده بود، در خصوص پیشینه تاریخی روابط افغانستان و استرالیا گفت که هفته گذشته نمایشگاه عکاسی در یکی از شهرهای استرالیا به مناسبت پنجاهمین سالروز روابط دیپلماتیک افغانستان و استرالیا برگزار شده بود.
وی با یادآوری از نیروهای آن کشور که در چوکات حمایت قاطع مصروف خدمت در افغانستاناند، گفت که استرالیا در ۱۸ سال گذشته ۱.۴ میلیارد دالر به افغانستان مساعدت کرده است و امیدواریم این کشور به صلح و ثبات دایمی دست یابد.
در همین حال، محمد اشرف غنی، رئیس جمهور افغانستان ضمن تبریکی پنجاهمین سال روابط دیپلماتیک افغانستان و استرالیا، گفت که مساعدتهای استرالیا به افغانستان در عرصههای بودجه، معارف، صحت، تکنولوژی و بهویژه سرمایه بشری گسترده بوده است.
رئیس جمهور گفت که سفر هیئت پارلمان استرالیا تحت ریاست اندریو والاس نمایانگر نزدیکی روابط میان دو کشور است.
وی همچنان از نیروهای استرالیا که در زیر چتر مأموریت حمایت قاطع در افغانستان مصروف خدمتاند و از خانوادههای ۴۳ تن آنان که در مبارزه مشترک ما با تروریزم جانهایشان را از دست دادهاند، قدردانی کرد.
یکی از پرسشهای مهم در نوسازی و توسعه کشورها این است که «چرا برخی کشورها توسعه مییابند و برخی نه؟» و گاهی حتی اگر بهزور هم کمی به جلو برده شوند، باز بهراحتی به عقب بازمیگردند؟ چه چیزی است که تفاوت کشورها را رقم میزند؟ چه چیزی است که کشوری را میکند «ژاپن» یا «آلمان» […]
زمانی که قدرتی بزرگ، وارد حوزۀ نفوذ سنتیِ قدرتی متوسط میشود، یک شیوۀ رویارویی برای طرفِ ضعیفتر آن است که از درگیری مستقیم با قدرت نیرومندتر پرهیز کرده و هزینۀ حضورش را زیاد کند. وضعیتی که به مداخلهگرِ خارجی، ضربه زده و هزینه تحمیل کند؛ وضعیتی مبهم و خاکستری!
رهبر جبهه مقاومت ملی روز یکشنبه گفت که در سهسال اخیر برآیند هر نوع تعامل با طالبان، ظلم بیشتر این گروه بر مردم افغانستان بوده است. احمد مسعود در یک نشست مجازی گفت که با «گذشت هر روز اتحاد ما بیشتر و عمر طالب کوتاهتر میشود. از آغاز امسال تلاشهای زیادی برای انسجام و اتحاد […]
آمریکا بر تعیین نماینده ویژه سازمان ملل برای افغانستان تأکید کرد؛ اما گروه طالبان این اقدام را غیر ضروری دانست.
دیدگاه بسته شده است.