نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش شانا به نقل از ایرنا؛ امروز دوشنبه اطلاعیه وزارت امر به معروف و نهی از منکر، دریافت و استماع شکایات امارت اسلامی از سوی نیروهای امنیتی این گروه در ولایت بلخ با حضور رئیس امر به معروف و نهی از منکر، حج و اوقاف، امامان مساجد و کلانتریهای سیار شهر مزارشریف برای کسبه، […]
به گزارش شانا به نقل از ایرنا؛ امروز دوشنبه اطلاعیه وزارت امر به معروف و نهی از منکر، دریافت و استماع شکایات امارت اسلامی از سوی نیروهای امنیتی این گروه در ولایت بلخ با حضور رئیس امر به معروف و نهی از منکر، حج و اوقاف، امامان مساجد و کلانتریهای سیار شهر مزارشریف برای کسبه، کارگران، رانندگان تکسی و بازاریان ارائه شد.
در این اعلامیه آمده است که تمام امامان مساجد و ماموران عبور و مرور مکلفند در شهر و منطقهشان برای عموم مردم اطلاعرسانی کنند که زنان بدون رعایت حجاب کامل همراه با روبنده اجازه گشتوگذار در بیرون از خانه، شهر و بازار را ندارند؛ در غیر این صورت روحانی مسجد و کلانتری ناحیه مکلفند آدرس کامل زن بیحجاب را به ریاست امر به معروف و نهی از منکر ارائه دهند.
در بخش دوم این بیانیه آمده است که صاحبان فروشگاهها مکلفند که همانند یک مسلمان اجازه ورود به زنان بیحجاب نداده و به آنها جنس نفروشند.
در ادامه این اطلاعیه به همه دکانها، کسبه و مدیران بازارها تذکر داده شده که در اوقات نمازهای یومیه کارهایشان را متوقف کرده و نماز خود را به جماعت ادا کنند.
در بند آخر این اطلاعیه ذکر شده است که امامان مساجد، ماموران رفت و آمد و مسئولان فروشگاهها وظیفه دارند که لیست افراد بینماز را بعد از ترتیب به اداره امر به معروف و نهی از منکر ارسال کنند.
مسئولین محلی امارت اسلامی در این جلسه، مردم را به نماز خواندن با حضور قلب مانند حضرت علی توصیه کرده و زنان را به رعایت حجاب و الگوبرداری از حضرت فاطمه زهرا فراخوانده و اظهار داشتند در بین مردم از ترویج «اسلام امریکایی» جلوگیری کرده و روی آوردن به اسلام ناب محمدی(ص) را تشویق کنند.
اقدامات عملی برای اجرای این موارد وزارت امر به معروف و نهی از منکر در شهر مزارشریف از امروز آغاز شده و متولیان امر شروع به فعالیت میکنند.
در حالی که رژیم طالبان با سرکوب بیامان زنان و دختران افغانستان، تلاش میکند صدای آنها را خاموش کند، فعالان حقوق زن این کشور همچنان با قدرت به مبارزه ادامه میدهند. ژولیا پارسی و نیلا ابراهیمی، دو چهره شاخص این مبارزه، با کسب جوایز معتبر بینالمللی، به نماد مقاومت زنان افغانستان در برابر ظلم و […]
زن تایمز در گزارشی افشا کرد که برخلاف ادعای طالبان، علت مرگ حورا سادات، یوتیوبر زن مسمومیت نبوده است. نویسندگان این گزارش به نقل از منابع خود میگویند که او سال گذشته بهعلت شکنجه در بازداشت طالبان کشته شده است.
شماری از فعالان زن افغانستانی برای تدوین یک برنامه مشترک در لندن گردهم آمدند. آنها در نشست چهار روزه درباره ترسیم نقشه راه برای عبور از وضعیت کنونی زنان در افغانستان، گفتوگو خواهند کرد.
یوناما در نظرسنجی ماه اپریل خود به این نتیجه رسیده است که تنها چهار درصد از مردم افغانستان خواستار به رسمیتشناسی رژیم طالبان هستند.
دیدگاه بسته شده است.