نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش شانا به نقل از یورونیوز؛ او به شبکه آمریکایی «پیبیاس» گفته است که «من مسئولیت کامل این ماجرا را میپذیرم؛ زیرا تحت زمامداری من انجام شده است.» خبرگزاری رویترز با اعلام این خبر نوشت که ولیعهد عربستان این مطلب را در یک فیلم مستند بیان کرده که قرار است روز سهشنبه نهم میزان […]
به گزارش شانا به نقل از یورونیوز؛ او به شبکه آمریکایی «پیبیاس» گفته است که «من مسئولیت کامل این ماجرا را میپذیرم؛ زیرا تحت زمامداری من انجام شده است.»
خبرگزاری رویترز با اعلام این خبر نوشت که ولیعهد عربستان این مطلب را در یک فیلم مستند بیان کرده که قرار است روز سهشنبه نهم میزان (۱ اکتبر) از شبکه تلویزیونی پیبیاس آمریکا پخش شود.
این مستند تحت عنوان «ولیعهد عربستان» قرار است یک روز پیش از نخستین سالگرد قتل جمال خاشقچی از شبکه پیبیاس روی آنتن برود و حالا این شبکه پیشنمایش کوتاهی از این مستند را پخش کرده است.
این سخنان محمد بن سلمان در حالی بیان میشود که عربستان سعودی ابتدا از اساس قتل جمال خاشقچی را انکار و مدعی شده بود این روزنامهنگار به سلامت از کنسولگری خارج شده است. در ادامه با فشارهای بینالمللی این کشور اعلام کرد که این قتل از سوی نیروهای خودسر سعودی صورت گرفته است.
در بخش دیگری از این مستند، محمد بن سلمان در پاسخ به سوال خبرنگار درباره چگونگی امکان وقوع این قتل بدون اطلاع او میگوید: «کشور ما ۲۰ میلیون جمعیت دارد و از این میان ۳ میلیون نفر برای دولت کار میکنند.»
در ادامه، مجری پیبیاس از ولیعهد عربستان پرسید که آیا قاتلان میتوانند جنگندههای خصوصی دولت را مورد استفاده قرار دهند. محمد بن سلمان در پاسخ گفت: «من مقامها و وزرایی دارم که امور را دنبال میکنند و آنها مسئول هستند. آنها مجوز انجام چنین کاری را دارند.»
جمال خاشقچی، روزنامهنگار سعودی در دوم اکتبر سال گذشته در حالی که برای پیگیری امور مربوط به ازدواجش به کنسولگری عربستان در استانبول رفته بود، به دست مأموران سعودی به قتل رسید. گفته میشود که جسد او تکهتکه و به بیرون از ساختمان منتقل شده است. با وجود تحقیقات فراوان، بعد از گذشت یک سال، هنوز هیچ نشانی از بقایای جسد خاشقچی پیدا نشده است.
دبیرکل سازمان ملل میگوید از روزی که دختران از رفتن به مکتب در افغانستان منع شدهاند، دو سال گذشته است. او محرومیت دختران و زنان را از آموزش «یک نقض غیرقابل توجیه حقوق بشر» خواند. گوترش از طالبان خواست که «اجازه» بازگشایی دبیرستانهای دخترانه را بدهند. طالبان پس از بازگشت به قدرت در سال ۲۰۲۱، […]
جمهوریخواهان نزدیک به دو سال پس از خروج آمریکا از افغانستان به دنبال تحریمهای جدید علیه طالبان برای نقض گسترده حقوق بشر هستند.
آنتونیو گوتریش در نشستی خبری از طالبان خواست تا در ساختار قدرت، نمایندگان همه اقوام را مشارکت دهند.
نماینده ویژه اتحادیه اروپا برای افغانستان در توییتی نوشته است که از شلاق زدن طالبان به ۱۴ زن و مرد در ولایت لوگر در ملاءعام وحشتزده شده است.
دیدگاه بسته شده است.