نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
دکتر عبدالله، رئیس اجرایی حکومت وحدت ملی میگوید که تحقیقات انجام شده نشان میدهد که استادان دانشگاه برای انجام فعالیت تروریستی داعش زمینهسازی میکردند. به گزرش شانا به نقل رسانهها، داکتر عبدالله عبدالله، رئیس اجرایی حکومت وحدت ملی، در واکنش به بازداشت استادان دانشگاه کابل میگوید که تحقیقات انجام شده نشان میدهد که این افراد […]
دکتر عبدالله، رئیس اجرایی حکومت وحدت ملی میگوید که تحقیقات انجام شده نشان میدهد که استادان دانشگاه برای انجام فعالیت تروریستی داعش زمینهسازی میکردند.
به گزرش شانا به نقل رسانهها، داکتر عبدالله عبدالله، رئیس اجرایی حکومت وحدت ملی، در واکنش به بازداشت استادان دانشگاه کابل میگوید که تحقیقات انجام شده نشان میدهد که این افراد برای انجام فعالیت تروریستی داعش زمینهسازی میکردند.
دکتر عبدالله عبدالله، رئیس اجرایی حکومت وحدت ملی در نشست امروز دوشنبه (۱۷ سرطان)، شورای وزیران در پیوند به بازداشت استادان دانشکده شرعیات دانشگاه کابل گفت: «در روزهای اخیر ریاست امنیت ملی تعدادی افراد سرشناس که برای شبکه تروریستی داعش کار میکردند بازداشت و زمینه فعالیت این گروه را محدود کرده است.»
آقای عبدالله میگوید که افراد بازداشت شده کارت شبکه تروریستی داعش را داشتند و اسامی آنان نیز منتشر شده است. او با اشاره به این که مردم افغانستان به صورت عموم افکار معتدل دارند، افزود که این افراد با استفاده از وضعیت موجود، برای داعش تبلیغات و در پهلوی آن برای انجام فعالیتهای تروریستی این گروه زمینهسازی میکردند.
به گفته او، تحقیقات نشان میدهد که این افراد با انفجارها و حملات تروریستی داعش در کابل ارتباط مستقیم داشتند. رئیس اجرایی از مردم افغانستان خواست که با نیروهای امنیتی همکاری کنند تا اینگونه افراد در بینشان جای نگیرند. این در حالی است که هفته گذشته دو استاد دانشکده شرعیات دانشگاه کابل به نامهای عبدالظاهر داعی و معروف راسخ به اتهام همکاری با داعش توسط نیروهای ریاست امنیت ملی بازداشت شدند.
روز گذشته نیز یک استاد دیگر دانشکده شرعیات به نام مبشر مسلمیار و همچنین دو دانشجوی این دانشکده به نامهای احمد طارق و احمد فاروق به اتهام همکاری با داعش از سوی نیروهای امنیت ملی بازداشت شدهاند.
در حالی که مقامهای آمریکایی، افغانستان را پناهگاهی تازه برای گروههای تروریستی میدانند، طالبان این ادعاها را رد کرده و خود را ضامن ثبات کشور معرفی میکند. این تقابل روایات، نگرانیها درباره آینده امنیت منطقه و تعهدات بینالمللی را بیش از پیش پررنگ کرده است.
از زمان بازگشت طالبان به قدرت در اوت ۲۰۲۱، محدودیتهای شدید علیه آموزش زنان آغاز شده است. این گروه که همواره به سیاستهای سختگیرانه و زنستیزانه خود معروف بوده، پس از تسلط دوباره بر افغانستان، دسترسی دختران و زنان به آموزش را بهشدت محدود کرده است. در تازهترین اقدام، وزارت صحتعامهی تحت کنترل طالبان۱۱ انستیتوت […]
تنها چهار روز مانده به آغاز سال جدید تعلیمی، رژیم طالبان همچنان تصمیمی برای رفع محدودیت آموزش دختران بالاتر از صنف ششم نگرفته است. این وضعیت نگرانی روزافزون دانشآموزان محروم از تحصیل، خانوادهها و معلمان آنها را به همراه داشته است. با نزدیک شدن به آغاز سال جدید تعلیمی در افغانستان، محدودیتهای اعمالشده بر آموزش […]
برخلاف ادعاهای مکرر طالبان مبنی بر سرکوب داعش، منابع موثق حضور تمامی اعضای شورای رهبری داعش شاخه خراسان را در افغانستان، به ویژه در ولایات شرقی این کشور تایید میکنند. این خبر در حالی منتشر میشود که طالبان همواره ادعا کردهاند که داعش را در افغانستان شکست داده و هیچ یک از اعضای رهبری این […]
دیدگاه بسته شده است.