نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
این شهروندان در اعلامیهای، حکومت را متهم به ضعف در تأمین امنیت شهروندان کرده و خواستهاند که حکومت اراده سیاسی خود را به شکست تروریستان طالب و داعش معطوف کرده و بسیج ملی علیه این گروهها را نیز سازماندهی کند. به گزارش شانا به نقل از اطلاعات روز؛ شماری از شهروندان در واکنش به انفجار […]
این شهروندان در اعلامیهای، حکومت را متهم به ضعف در تأمین امنیت شهروندان کرده و خواستهاند که حکومت اراده سیاسی خود را به شکست تروریستان طالب و داعش معطوف کرده و بسیج ملی علیه این گروهها را نیز سازماندهی کند.
به گزارش شانا به نقل از اطلاعات روز؛ شماری از شهروندان در واکنش به انفجار شب گذشته در هتل «شهر دبی» در شهر کابل، خواستار برکناری محمدمسعود اندرابی، سرپرست وزارت داخله و محمدمعصوم استانکزی، رئیس عمومی امنیت ملی شدهاند.
آزادنکردن زندانیان گروه طالبان و داعش و شدت عملیات نظامی در برابر تروریستان از دیگر خواستهای این شهروندان است.
این اعلامیه گفته است که حکومت با آزادکردن زندانیان طالب «صف جنگ تروریستها را مستحکمتر کرده» و برای رساندن خبرهای واقعی جنگ، شکستهای تروریستان طالب و دستآوردهای نیروهای مسلح کشور، برنامهای ندارد.
در اعلامیه این شهروندان همچنین آمده است که حکومت باید به احترام قربانیان رویدادهای اخیر از جمله حملهی شب گذشته در حوزه ششم امنیتی شهر کابل، ماتم ملی اعلام کند.
این شهروندان همچنین هشدار دادهاند در صورتی که به این خواستهایشان رسیدگی نشود، به خیابانها آمده و تظاهرات گسترده را در شهرهای کشور و جهان راهاندازی خواهند کرد.
این در حالی است که حوالی ساعت ۱۰:۴۰ دقیقه شب گذشته (شنبه، ۲۶ اسد) یک مهاجم انتحاری مواد انفجاری همراهش را در یک مراسم عروسی در «تالار عروسی شهر دبی» در جادهی فیضمحمد کاتب واقع در حوزهی ششم امنیتی پولیس منفجر کرد.
وزارت داخله تلفات این حمله را ۶۴ کشته و ۱۸۲ زخمی اعلام کرده است. قربانیان این حمله همه غیرنظامیان بودند.
در نخستین انفجار در سال ۲۰۲۴ در افغانستان، از کشته شدن دستکم ۲ غیرنظامی و زخم برداشتن ۱۴ تن دیگر به روز شنبه در منطقه عمدتاً شیعه نشین دشت برچی در غرب کابل گزارش شده است.
منابع محلی از وقوع انفجار در ناحیه اول شهر کابل خبر میدهند.
یافتههای اطلاعاتی آمریکا بر اساس درز اطلاعاتی از یکی از پلتفرمهای پیامرسانی که به دست واشنگتنپست رسیده، نشان از این دارد که در چند ماه گذشته تلاشهایی برای هدف قرار دادن سفارتخانهها، کلیساها، مراکز تجاری و البته مسابقات تابستان گذشته جام جهانی فوتبال در جریان بوده است.
این مجله در گزارشی که روز گذشته (سهشنبه، ۲ جوزا) پخش شد، نوشته است که هنوز کسانی که زیر چتر نظام آموزشی طالبان در دهه ۹۰ آموزش دیدهاند، از یادآوری آن خاطره میلرزند: «به آنان آموزش داده شده که از زنان و دختران، حتی اگر نزدیکانشان باشد، دوری کنند. آنها گلولهها را میشمردند و ساینس را بدون تصویر آموزش میدیدند. مفاهیم حقوق بشر، دموکراسی و صلح کاملا حذف شده بود.»
دیدگاه بسته شده است.