نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد اعلام کرد که اجرای قانون مجازات سنگسار برای همجنسگرایان و اعدام به جرم زنا در برونئی به معنای عقب گرد در وضعیت حقوق بشر این کشور خواهد بود.
میشل باشله، رئیس کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد روز دوشنبه اعلام کرد بازنگری قانون تازه جزا در برونئی بسیاری از موارد تخلف از حقوق بشر بینالمللی را رسما وارد قانون این کشور میکند.
وی از دولت برونئی خواست «اجرای قانون تازه بیرحمانه جزا را متوقف کند» قانونی که در صورت اجرا شدن «تنزل شدید حقوق بشر» را برای مردم برونئی به همراه خواهد داشت.
دفتر نخست وزیری برونئی روز شنبه اعلام کرد برخی از مواد قانون تازه جزا از سال ۲۰۱۴ به شکل مرحله به مرحله اجرایی شدهاند و از هفته جاری این قانون به شکل کامل به اجرا در میآید.
قانون تازه که بر اساس شریعت اسلام است اجازه میدهد برای اعمالی نظیر تجاوز، زنا، لواط و روابط جنسی خارج از ازدواج و هتک و توهین به پیامبر اسلام مجازات اعدام به اجرا در بیاید. حال آنکه شلاق زدن در ملأ عام برای سقط جنین و قطع عضو برای دزدی نیز قانونی میشود.
پادشاهیِ برونئی کشوری کوچک و ثروتمند در جنوب شرقی آسیاست که جمعیتی بالغ بر ۴۵۰ هزار نفر دارد. سلطان برونئی یکی از ثروتمندترین مردان جهان به شمار میرود.
احکام اسلامی در برونئی تنها در مورد مسلمانان اجرا میشود که دو سوم جمعیت این کشور را تشکیل میدهند.
همرسانی این مطلب:
به تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید
در حالی که رژیم طالبان با سرکوب بیامان زنان و دختران افغانستان، تلاش میکند صدای آنها را خاموش کند، فعالان حقوق زن این کشور همچنان با قدرت به مبارزه ادامه میدهند. ژولیا پارسی و نیلا ابراهیمی، دو چهره شاخص این مبارزه، با کسب جوایز معتبر بینالمللی، به نماد مقاومت زنان افغانستان در برابر ظلم و […]
زن تایمز در گزارشی افشا کرد که برخلاف ادعای طالبان، علت مرگ حورا سادات، یوتیوبر زن مسمومیت نبوده است. نویسندگان این گزارش به نقل از منابع خود میگویند که او سال گذشته بهعلت شکنجه در بازداشت طالبان کشته شده است.
شماری از فعالان زن افغانستانی برای تدوین یک برنامه مشترک در لندن گردهم آمدند. آنها در نشست چهار روزه درباره ترسیم نقشه راه برای عبور از وضعیت کنونی زنان در افغانستان، گفتوگو خواهند کرد.
یوناما در نظرسنجی ماه اپریل خود به این نتیجه رسیده است که تنها چهار درصد از مردم افغانستان خواستار به رسمیتشناسی رژیم طالبان هستند.
دیدگاه بسته شده است.