نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش راه مدنیت به نقل از دویچهوله؛ «فردوس عاشق آوان» وزیر اطلاعات پاکستان از بدترین هجوم ملخها در بیست سال گذشته سخن گفته است. او اعلام کرده است که درباره هجوم ملخها به مزارع، وضعیت اضطراری ملی در پاکستان اعلام شده است. مشکل تأمین خوراک و مواد غذایی در ارتباط با نابودی مزارع، کشور […]
به گزارش راه مدنیت به نقل از دویچهوله؛ «فردوس عاشق آوان» وزیر اطلاعات پاکستان از بدترین هجوم ملخها در بیست سال گذشته سخن گفته است. او اعلام کرده است که درباره هجوم ملخها به مزارع، وضعیت اضطراری ملی در پاکستان اعلام شده است.
مشکل تأمین خوراک و مواد غذایی در ارتباط با نابودی مزارع، کشور پاکستان را با ۲۰۸ میلیون جمعیت تهدید میکند. گندم و حبوبات مهمترین مواد خوراکی مردم پاکستان را تشکیل میدهد. «نثار خسخالی» نماینده اتاق کشاورزی ایالت سند، گفته است که به باور او تأمین ۲۷ میلیون تُن محصول گندم برای سال جاری بعید به نظر میرسد. تولید این میزان گندم توسط مسوولان صنایع کشاورزی پاکستان تعیین شده بود.
این دومین هجوم ملخها در پاکستان ظرف چند ماه گذشته است. چند ماه پیش، ملخها با هجوم از سوی خاک ایران به مزارعی در جنوبغرب پاکستان، به مزارع پنبه، گندم و ذرت آسیب رساندند و سپس به سایر نقاط پاکستان نیز حملهور شده بودند.
مختوم خسرو بختیار، وزیر تأمین مواد خوراکی و تغذیه پاکستان اعلام کرده است که کانون حمله ملخها بیشتر در مناطق مرزی بین هند و پاکستان مشاهده میشود. او موج جدید هجوم ملخها در پاکستان را «نگرانکننده و بیسابقه» عنوان کرده است.
عمران خان، نخستوزیر پاکستان نیز گفته است که رسیدگی به اقتصاد کشاورزی و وضعیت معیشتی دهقانان در این کشور در شمار اولویتهای دولت، او است. لازم به یادآوری است که این گستردهترین هجوم ملخها در پاکستان از سال ۱۹۹۳ به اینسو است. گفته میشود که تمام بخشهای شمالغربی اقیانوس هند شاهد هجوم ملخها بوده است. هجوم گسترده ملخها در کشورهای اتیوپی، کنیا و سومالیا نیز گزارش شده است.
فائو، سازمان خواروبار و کشاورزی سازمان ملل متحد در گزارش ماه جنوری سال جاری خود گستردگی هجوم ملخها و توان تخریبی این حملات را بیسابقه خوانده است.
ارتش آزادیبخش بلوچ مسئولیت حمله به یک کاروان نظامی در بلوچستان را برعهده گرفت و مدعی شد که در این حمله ۹۰ نیروی ارتش پاکستان کشته شدهاند. این در حالی است که مقامهای پاکستانی تعداد کشتهها را تنها پنج نفر اعلام کردهاند. ارتش آزادیبخش بلوچ امروز (یکشنبه) اعلام کرد که در حمله به یک کاروان […]
فدراسیون بینالمللی خبرنگاران هشدار داده است که خبرنگاران افغانستانی در تبعید با تهدیدها، بازداشتهای خودسرانه و خطر اخراج از پاکستان روبرو هستند. این شرایط، بر شدت فشارها و محدودیتها علیه رسانهها و روزنامهنگاران تأکید دارد.
مقامهای پاکستانی اعلام کردهاند که مهاجمان حمله به قطار جعفر اکسپرس در بلوچستان با رهبران خود در افغانستان در ارتباط بودند.
گروه ارتش آزادیبخش بلوچستان با حمله به قطار جعفر اکسپرس در پاکستان، بیش از ۴۰۰ مسافر را به گروگان گرفت و تهدید کرد در صورت عملیات نظامی، جان گروگانها به خطر میافتد. ارتش آزادیبخش بلوچستان مسئولیت گروگانگیری تمامی مسافران قطار جعفر اکسپرس را بر عهده گرفت. بر اساس گزارشهای رسانههای محلی، بیش از ۴۰۰ مسافر […]
دیدگاه بسته شده است.