نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گفته یکی از نهادهای حمایتکننده رسانهها اعلام کرد که از تسلط گروه طالبان بر افغانستان تاکنون نیمی از شبکههای رادیویی آن تعطیل شدهاند.
سازمان ملل متحد سیزدهم فبروری را «روز جهانی رادیو» نامگذاری کرده است.
نی در اعلامیه خود نوشته است که «افغانستان در منطقه یگانه کشوری است که حدود یک قرن قبل دستگاه رادیو را فعال کرد و از طریق امواج رادیو اغلب مردم دسترسی به برنامههای رادیویی داشتند و یگانه رسانه سرگرم کننده و اطلاعاتی منحصر به زمان بوده است.»
این نهاد افزوده که «رادیو نقش اساسی در آگاهیدهی و اطلاعرسانی در جامعه افغانستان داشته و توانسته مخاطبان زیادی را جذب کند.»
نی گفته است که در دو دهه گذشته ۳۰۷ شبکه رادیویی در افغانستان فعال بود؛ اما تحقیقات نشان میدهد که ۴۷ درصد از شبکههای رادیویی از زمان تسلط گروه طالبان بر افغانستان به علت مشکلات اقتصادی و سختگیریهای طالبان تعطیل شدهاند.
در تازهترین محدودیتها، طالبان پخش صدای زنان در رادیوهای قندهار را بهطور کامل ممنوع کردند و از رسانهها خواستهاند که رهبر طالبان را «امیرالمومنین» خطاب کنند. این تصمیم در روز ملی خبرنگاران اعلام شد و واکنشهایی را به همراه داشته است. در اقدامی تازه، ریاست اطلاعاتوفرهنگ طالبان در قندهار دستور داده است که صدای زنان […]
گروه طالبان در اقدامی جدید و محدودکننده، به رسانههای صوتی و تصویری ولایت هرات دستور داده است تا گویندگان زن را از کار برکنار کنند. به گزارش منابع محلی، اداره امر به معروف طالبان در هرات با صدور این فرمان، دلیل این اقدام را تحریک جنسی اعضای این گروه توسط زنان گوینده عنوان کرده است. […]
وزارت عدلیه گروه طالبان دیروز پنجشنبه، ۱۷ جوزا اعلام کرد که فعالیت تلویزیون تمدن بهعلت وابستگی به حزب حرکت اسلامی افغانستان و استفاده از زمین غصبی دولتی متوقف میشود.
جمع زیادی از روزنامهنگاران افغانستان با واگذاری قدرت به طالبان در آگوست ۲۰۲۱ برای حفظ جان خود مجبور به ترک افغانستان و مهاجرت به پاکستان شدند. در این میان، خبرنگاران زن و دستیاران رسانهای نیز حضور دارند.
دیدگاه بسته شده است.