نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
انتظار میرفت که روز چهارشنبه نشستی بین تعدادی از سیاسیون افغانستان و نمایندگان طالبان در مسکو برگزار شود؛ اما علت اختلاف درباره موضوعات مورد بحث دایر نشده است. روز سهشنبه هفته جاری یک هیئت دفتر سیاسی طالبان در قطر به ریاست ملأ عبدالغنی برادر در نشستی شرکت کردند که به مناسبت صدمین سالگرد روابط دیپلماتیک […]
انتظار میرفت که روز چهارشنبه نشستی بین تعدادی از سیاسیون افغانستان و نمایندگان طالبان در مسکو برگزار شود؛ اما علت اختلاف درباره موضوعات مورد بحث دایر نشده است.
روز سهشنبه هفته جاری یک هیئت دفتر سیاسی طالبان در قطر به ریاست ملأ عبدالغنی برادر در نشستی شرکت کردند که به مناسبت صدمین سالگرد روابط دیپلماتیک روسیه و افغانستان در مسکو دایر شده بود.
حامد کرزی، رئیس جمهور پیشین افغانستان، محمدکریم خلیلی، رئیس شورای عالی صلح و شماری از رهبران جهادی و نامزدان انتخابات آینده ریاست جمهوری افغانستان در این نشست حضور داشتند.
گفته شده است که در پایان نشست روز سهشنبه، سرگی لاوروف، وزیر خارجه روسیه از شرکتکنندگان خواست تا درباره مشکلات کنونی افغانستان در بین خود گفتگو کنند.
هیئت طالبان و سایر شرکتکنندگان امیدوار بودند تا روز چهارشنبه با هم گفتگو کنند؛ آما سهیل شاهین، سخنگوی دفتر طالبان در قطر در تویتر خود گفته است که در نشست تفاهم بینالافغانی، کریم خلیلی و سفیر حکومت افغانستان در مسکو شرکت نخواهند کرد.
لطیف بهاند، سفیر افغانستان در مسکو و محمدکریم خلیلی، رئیس شورای عالی صلح افغانستان در نشست روز سهشنبه حضور داشتند.
آژانس خبری تاس روسیه به نقل از یک منبع آگاه که نخواست نامش فاش شود، مینویسد، هیئت طالبان با پیشنهاد هیئت افغانستان درباره آتشبس مخالفت کرده است.
سازمان همکاری شانگهای (SCO) به عنوان یکی از نهادهای کلیدی در تحولات سیاسی و اقتصادی منطقه آسیا، از زمان تأسیس خود در سال ۲۰۰۱ بهتدریج به مرکز توجه در عرصه بینالمللی تبدیل شده است. این سازمان بهعنوان یک نهاد چندجانبه، به همکاریهای امنیتی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی بین کشورهای عضو پرداخته و تأثیرات عمیقی بر […]
انجمن هماهنگی زنان فعال افغانستان (AWACB) در بیانیهای رسمی، به تصمیم اخیر فدراسیون روسیه مبنی بر خارجکردن طالبان از فهرست سازمانهای ممنوعه واکنش نشان داد. به باور این انجمن، چنین اقدامی میتواند پیامدهای جدی در حوزه حقوق بشر، بهویژه وضعیت زنان افغانستانی، بههمراه داشته باشد. AWACB که نمایندگی طیف گستردهای از زنان، دختران، مادران، معلمان، […]
بهرسمیتشناسی طالبان توسط روسیه، آنگونه که رسانههای وابسته به این گروه تبلیغ میکنند، در ظاهر یک دستاورد دیپلماتیک و گامی بهسوی مشروعیت بینالمللی تلقی میشود؛ اما در واقع، این اقدام بیش از آنکه تأییدی بر مشروعیت سیاسی طالبان باشد، بازتابی از منافع ژئوپلیتیک روسیه و تداوم یک الگوی تاریخی از مداخلات خارجی در افغانستان است. […]
در حالی که مقامهای آمریکایی، افغانستان را پناهگاهی تازه برای گروههای تروریستی میدانند، طالبان این ادعاها را رد کرده و خود را ضامن ثبات کشور معرفی میکند. این تقابل روایات، نگرانیها درباره آینده امنیت منطقه و تعهدات بینالمللی را بیش از پیش پررنگ کرده است.
دیدگاه بسته شده است.