نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش شانا به نقل از ایرنا؛ رئیس «ولسی جرگه» از تلاشهای مداوم اسلام آباد برای پیشبرد اهداف صلح آمیز منطقهای از جمله فرآیند صلح افغانستان قدردانی کرد. «میر رحمان رحمانی» رئیس ولسی جرگه که برای حضور در دومین اجلاس پارلمانی اعضای اکو به اسلامآباد سفر کرده است با «اسد قیصر» رئیس مجلس ملی پاکستان […]
به گزارش شانا به نقل از ایرنا؛ رئیس «ولسی جرگه» از تلاشهای مداوم اسلام آباد برای پیشبرد اهداف صلح آمیز منطقهای از جمله فرآیند صلح افغانستان قدردانی کرد.
«میر رحمان رحمانی» رئیس ولسی جرگه که برای حضور در دومین اجلاس پارلمانی اعضای اکو به اسلامآباد سفر کرده است با «اسد قیصر» رئیس مجلس ملی پاکستان دیدار و گفتگو کرد.
به گفته منابع خبری، طرفین در این دیدار موضوعاتی از قبیل روابط تجاری و تحولات امنیتی منطقهای بویژه روند صلح افغانستان را مورد بررسی قرار دادند.
رحمانی، رئیس ولسی جرگه افغانستان از تلاشها و نقش موثر پاکستان در دستیابی به صلح پایدار در منطقه قدردانی کرد.
اسد قیصر، رئیس پارلمان پاکستان هم با بیان اینکه روابط قوی بین پاکستان و افغانستان برای صلح و ثبات منطقه اجتنابناپذیر است، افزود: پارلمانهای کشورهای منطقه باید برای توسعه همکاری اقتصادی و تجاری نقش ایفا کنند.
طرفین همچنین ابراز اطمینان کردند که دومین اجلاس عمومی روسای مجالس کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو) به میزبانی دولت پاکستان نقش مهمی در توسعه منطقه، رونق و تقویت بیشتر روابط کشورهای عضو با یکدیگر خواهد داشت.
در یک کنفرانس مطبوعاتی در ۱۳ جنوری ۲۰۲۵ در اسلامآباد پاکستان، فعالان حقوق بشر، جامعه مدنی و زنان افغانستان به شدت به مسئله اخراج اجباری مهاجرین افغانستانی، به ویژه زنان، کودکان و فعالان حقوق بشر اعتراض کردند. سخنرانان در این کنفرانس، ضمن محکوم کردن این اقدامات، از جامعه بینالمللی و سازمان ملل خواستند تا برای […]
شیرمحمد عباس استانکزی، معاون وزارت خارجه طالبان، در اظهارات اخیر خود با انتقاد شدید از پاکستان، این کشور را تهدید کرد. استانکزی با اشاره به نامگذاری تسلیحات پاکستان به نام شخصیتهای تاریخی افغانستان، ادعا کرده که قدرت واقعی در افغانستان نهفته است. وی با لحنی تند، اظهار داشت: «امروز در میان همسایگان ما کشورهایی هستند […]
رسانههای پاکستانی با بیارزش دانستن اظهارات وزیر خارجه طالبان، واکنشهای مختلفی به شکست توافقات پاکستان و «تیتیپی» داشتهاند.
طبق یافتههای گزارش انستیتوت مطالعات صلح پاکستان، تعداد حملههای تروریستی در این کشور پس از حاکمیت طالبان بر افغانستان، ۷۳ درصد افزایش یافته است.
دیدگاه بسته شده است.