نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش شانا به نقل از فارس، در سال ۲۰۱۹ میلادی در این کشور بیش از ۲۰٫۶ میلیارد کیلووات ساعت برق تولید شده که در مقایسه با سال ۲۰۱۸ میلادی ۴٫۷ درصد بیشتر است. ۱۹٫۱ میلیارد کیلووات ساعت برق از این حجم به نیروگاه های برق آبی و ۱٫۵ میلیارد مابقی به نیروگاههای حرارتی این […]
به گزارش شانا به نقل از فارس، در سال ۲۰۱۹ میلادی در این کشور بیش از ۲۰٫۶ میلیارد کیلووات ساعت برق تولید شده که در مقایسه با سال ۲۰۱۸ میلادی ۴٫۷ درصد بیشتر است.
۱۹٫۱ میلیارد کیلووات ساعت برق از این حجم به نیروگاه های برق آبی و ۱٫۵ میلیارد مابقی به نیروگاههای حرارتی این کشور مرتبط است.
تاجیکستان در سال ۲۰۱۹ میلادی از طریق فروش برق به کشورهای ازبکستان، افغانستان و قرقیزستان بیش از ۹۱٫۳ میلیون دلار درآمد کسب کرده است.
بنابر گزارش نهادهای ذیربط تاجیکستان، «دوشنبه» قصد دارد در سال ۲۰۲۰ میلادی از طریق افزایش ظرفیتهای تولیدی نیروگاههای برق آبی و حرارتی حجم تولید برق در این کشور را تا ۲۱ میلیارد کیلووات ساعت برق افزایش دهد.
بنابر برنامهریزیهای طرف تاجیکستانی، بیش از ۳ میلیارد کیلووات ساعت برق از این حجم به کشورهای همسایه صادر خواهد شد.
طی دو ماه اول سال جاری میلادی در این کشور بیش از ۳٫۹ میلیارد کیلووات ساعت برق تولید شده که در مقایسه با زمان مشابه سال گذشته ۳٫۶ درصد بیشتر است.
حدود ۳٫۳ میلیارد کیلووات ساعت برق از این حجم مربوط به نیروگاههای برق آبی این کشور است.
براساس گزارشهای شورای امنیت سازمان ملل و برخی نهادهای مستقل، با واگذاری قدرت به طالبان، افغانستان به پناهگاه گروههای مختلف تروریستی تبدیل شده است.
امام علی رحمان، رئیس جمهور تاجیکستان با اشاره با تامین امنیت مرزهای این کشور با افغانستان، گفت در مرزهای مشترک ۷۵ پاسگاه ساخته شده است.
رئیس شورای اروپایی که در نشست نمایندگان اتحادیه اروپا و سران کشورهای آسیای مرکزی شرکت کرده بود گفت که نگذاریم افغانستان به بهشت تروریسم تبدیل شود.
سخنگوی طالبان در واکنش به گفتههای رئیس جمهور تاجیکستان مبنی بر تبدیل شدن ولایتهای شمالی افغانستان به محل پرورش تروریستان بینالمللی با بیاساس خواندن آن میگوید که برای رفع این نگرانی، خواستار گفتگو با تاجیکستان است.
دیدگاه بسته شده است.