نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
سازمان ملل در نشستی «آپارتاید جنسیتی» علیه زنان افغانستانی را بررسی میکند. این سازمان روز جمعه نشستی در باره مبارزه با آپارتاید جنستی علیه زنان افغانستان برگزار کرده بود.
سازمان ملل برای نخستین بار است که به طور رسمی از اصطلاح آپارتاید جنسیتی در باره وضعیت زنان و دختران افغانستان استفاده میکند.
وضعیت زنان تحت حاکمیت طالبان در هفته گذشته محور چندین نشست در سازمان ملل بود که قرار است هفته آینده نیز در نشست مجمع عمومی این سازمان بر آن تأکید شود.
وزیران خارجه ۱۲ کشور اروپایی، سه روز پیش با انتشار بیانیهای از «تبعیض سیستماتیک» طالبان علیه زنان، ابراز نگرانی کردند. طالبان با اِعمال محدودیتهای خشن بر زنان و دختران افغانستان، به صورت ساختاری آنها را از عرصههای اجتماعی زدودهاند.
گزارشهای سازمان ملل از وضعیت زنان در افغانستان حاکی از آن است که طالبان به طور گستردهی دست به زندانیکردن و شکنجه زنان میزنند.
سازمان ملل اخیراً از طریق یک نظرسنجی دریافته است که حدود ۶۲ درصد از فرامین طالبان برای زدودن زنان از حوزه عمومی است که «با شدت فزایندهای» اجرا میشود.
یافتههای این نهاد نشان میدهد که طالبان در ولایتهای شرقی کشور محدودیتهای شدیدتر و بدون استثنا را اِعمال میکنند. «۹۱ درصد» مصاحبهشوندهای زن گفتهاند که با گذشت زمان، اعمال محدودیتها در این مناطق خیلی شدید و فزاینده شده است.
https://youtu.be/6auEsrpU3yA?si=l0plj7MDscJnnDq8
علیرغم تلاشهای طالبان برای کسب کرسی افغانستان در سازمان ملل متحد و ادعای موفقیت در روابط دیپلماتیک، این گروه همچنان با موانع جدی در سطح بینالمللی مواجه است. کشورهای جهان، به دلیل نگرانیهای حقوق بشری، نبود روند دموکراتیک در قدرتگیری طالبان و ارتباطات احتمالی با گروههای افراطی، از به رسمیت شناختن این گروه بهعنوان حکومت […]
در پی تصمیم دولت نروژ مبنی بر واگذاری بخشی از مسئولیتهای کنسولی به گروه طالبان، بیش از ۳۰ نهاد مدنی، انجمنها و فعالان حقوق زنان، اعتراضات گستردهای را ابراز کردهاند.
طالبان و سازمان ملل متحد در تعاملاتی پیچیده و حساس قرار دارند که تعادل ظریفی میان همکاری مشروط و اختلافنظرهای اساسی را شکل داده است. در حالی که طالبان بر رعایت مواضع خود تأکید دارد، سازمان ملل خواهان احترام به حقوق زنان، تشکیل دولت فراگیر، و تلاشهای جدی برای مبارزه با تروریسم است. این روابط […]
جنبش تحول تاریخ زنان افغانستان، اقدام وزارت خارجه آمریکا در حذف نام رهبران شبکه حقانی از فهرست تحت تعقیب را محکوم کرده و آن را پیامی خطرناک از حمایت غیرمستقیم از تروریسم دانست. جنبش تحول تاریخ زنان افغانستان با انتشار بیانیهای، حذف نام سراجالدین حقانی، عزیز حقانی و یحیی حقانی از فهرست تحت تعقیب وزارت […]
دیدگاه بسته شده است.