نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
روبرتا متسولا، رئیس پارلمان اروپا، میگوید که طالبان میخواهند زنان نامرئی باشند.
به گفته او، پس از گذشت ۱۵ ماه از سقوط حکومت قبلی و تسلط گروه طالبان، زنان به طور فزایندهای از زندگی عمومی کنار گذاشته شدهاند و از ورود آنان به فضاهای عمومی جلوگیری میشود.
وی میگوید که با وجود وعدههای اولیه برای حمایت از حقوق زنان، پیشرفتی که طی سالها به دست آمده بود در حال از بین رفتن است. خانم متسولا گفت: «طالبان میخواهند که زنان نامرئی باشند؛ اما ما میخواهیم که آنها شکوفا شوند.»
وی در ادامه افزود: «تا زمانی که آنها (زنان) بتوانند جایگاه شایسته خود را در جامعه بازیابند، ما به تقویت صدایشان ادامه خواهیم داد.»
این در حالی است که زنان معترض در افغانستان، بارها از نهادهای مدافع حقوق بشر، کشورها و سازمانهای بینالمللی بهعلت موضع منفعل آنان در برابر فشارها و محدودیتهای گروه طالبان انتقاد کردهاند.
شماری از فعالان حقوق بشر، به رهبری ملاله یوسفزی، از کشورهای جهانی خواستهاند که تبعیض جنسیتی در افغانستان را به عنوان یک جرم بینالمللی به رسمیت بشناسند و برای توقف آن اقدامی هماهنگ انجام دهند.
سازمان عفو بینالملل اعلام کرد که سید رحیم سعیدی، از فیلمسازان برجسته افغانستان، پس از گذراندن ۱۱ ماه در بازداشت طالبان آزاد شده است.
افغانستان از واپسین روزهای تابستان ۲۰۲۱، زمانی که طالبان بار دیگر کنترل کشور را در دست گرفت و امارت اسلامی خود را اعلام کرد، شاهد یکی از تاریکترین دورانهای تاریخ معاصر خود بوده است. سیاستهای سختگیرانه این گروه نه تنها موجب عقبگرد اجتماعی و سیاسی شده، بلکه آینده میلیونها شهروند افغانستان را با ابهام و […]
فاطمه براتیان، عضو سابق تیم ملی فوتبال زنان افغانستان، اکنون در انگلستان تلاش میکند تا دختران مسلمان را به ورزش تشویق کند و موانع فرهنگی را کنار بزند. پس از بازگشت طالبان به قدرت در سال ۲۰۲۱، بسیاری از ورزشکاران زن افغانستان مجبور به ترک کشور شدند. فاطمه براتیان، یکی از اعضای تیم ملی فوتبال […]
دیدگاه بسته شده است.