در مورد «تب استخوان‌شکن» چه می‌دانید؟

این درد به حدی شدید است که سبب کج‌ومعوج شدن ساختمان‌های اندام بیمار می‌شود. این مرض ویروسی که از طریق گزیدن پشه به انسان سرایت می‌کند، همواره با سردردی و تب شدید آغاز شده و سپس با درد شدید، تهوع، تورم یا پندیدگی غده‌های بدن دنبال می‌شود. در حدود ۴۰ درصد جمعیت جهان در مناطقی […]

این درد به حدی شدید است که سبب کج‌ومعوج شدن ساختمان‌های اندام بیمار می‌شود. این مرض ویروسی که از طریق گزیدن پشه به انسان سرایت می‌کند، همواره با سردردی و تب شدید آغاز شده و سپس با درد شدید، تهوع، تورم یا پندیدگی غده‌های بدن دنبال می‌شود.

در حدود ۴۰ درصد جمعیت جهان در مناطقی زندگی می‌کنند که خطر ویروس دینگی در آن موجود است.

مسافرت‌ها به نقاط دوردست جهان باعث شد که در سال‌های ۱۹۶۰ تب دیگنی به نگرانی صحی جهانی مبدل شود؛ زیرا از جزایر کارایب تا پورتوریکو، آمریکایی مرکزی و جنوبی، جنوب شرق آسیا و جزایر اقیانوس آرام، همه در قلمرو تب دینگی شامل‌اند.

بر اساس معلومات مرکز اروپایی کنترل و وقایه امراض، در کمبودیا، تا ۲۰ جولای سال جاری در حدود ۳۹ هزار مورد تب دینگی گزارش شد که در مقایسه با سال گذشته سه هزار مورد بیش‌تر است.

افزایش این مرض ویروسی در کشورهایی مانند لاوس، تایلند و ویتنام نیز گزارش شده است.

در بنگلادش تا ۱۵ سپتامبر (۲۴ سنبله) این بیماری باعث مرگ بیش از ۲۰۰ نفر شده است و همه‌ساله بیش از ۸۳ هزار مورد این مرض در این کشور گزارش می‌شود.

تنها در ماه آگست، بیش از پنج هزار نفر در بنگلادش در شفاخانه‌ها بستری شده‌اند.

  • منبع: صدای آمریکا