نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش شانا به نقل از طلوعنیوز؛ بلال کریمی، معاون سخنگوی امارت اسلامی، میگوید که سازمان ملل باید زمینه را برای تعامل رسمی امارت اسلامی با جهان فراهم سازد و و کرسی نمایندگی دایمی افغانستان را به آنان بسپارد. آقای کریمی گفت: «سازمان ملل باید از پرستیژ خود استفاده سالم و موثر بکند و زیرتاثیر […]
آقای کریمی گفت: «سازمان ملل باید از پرستیژ خود استفاده سالم و موثر بکند و زیرتاثیر قدرتهای کلان نرود، تصامیم خود را بهگونه منصفانه در برابر ملتها به پیش ببرد.»
سازمان ملل متحد پس از پایان جنگ جهانی دوم، هفتادوهشت سال پیش از امروز، بنیاد گذاشته شد و افغانستان در دوره پادشاهی محمدظاهر شاه در سال ۱۹۴۶ میلادی عضویت آن را به دست آورد. شماری از دیپلوماتهای پیشین کشور نقش این سازمان را در افغانستان اثرگذار میدانند.
شماری از استادان دانشگاه و دانشجویان در پیوند به بیستوچهارم اکتوبر که روز جهانی سازمان ملل متحد است، مراسمی را در کابل برگزار کردند.
یوناما، نمایندگی این سازمان در افغانستان است و بیشتر هماهنگی میان نهادهای فعال جهانی را با امارت اسلامی به عهده دارد. افغانستان یک سال پس از ایجاد سازمان ملل متحد، عضویت این سازمان را به دست آورد؛ اما اکنون امارت اسلامی به علت عدم شناسایی توسط جامعه جهانی، هیچ نمایندهای در سازمان ملل متحد ندارد. نمایندگی افغانستان در سازمان ملل توسط نماینده نظام قبلی، مدیریت میشود.
آمریکا بر تعیین نماینده ویژه سازمان ملل برای افغانستان تأکید کرد؛ اما گروه طالبان این اقدام را غیر ضروری دانست.
شورای امنیت سازمان ملل امروز جمعه (۸ جدی) قطعنامهای جدید درباره افغانستان تصویب کرد. این قطعنامه با ۱۳ رای موافق و دو رای ممتنع روسیه و چین به تصویب رسید.
انور ابراهیم، نخست وزیر مالزیا در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: سیاستهای تبعیضآمیز علیه زنان و دختران در افغانستان باید تغییر کند. محرومیت [دختران] از تحصیل، خلاف آموزههایی دین مبین اسلام است.»
سازمان ملل در نشستی «آپارتاید جنسیتی» علیه زنان افغانستانی را بررسی میکند. این سازمان روز جمعه نشستی در باره مبارزه با آپارتاید جنستی علیه زنان افغانستان برگزار کرده بود.
دیدگاه بسته شده است.