نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
یک فعال حقوق زنان و خبرنگار اهل افغانستان در گفتوگوی اختصاصی با «آناتولی» در کابل به مشکلات همکارانش در این کشور پرداخت. زلما خروتی، فعال حقوق زنان و خبرنگار اهل افغانستان در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار آناتولی در کابل به مشکلات همکارانش در این کشور پرداخت. وی افزود: خود بنده همواره تهدید به مرگ شدهام. […]
یک فعال حقوق زنان و خبرنگار اهل افغانستان در گفتوگوی اختصاصی با «آناتولی» در کابل به مشکلات همکارانش در این کشور پرداخت.
زلما خروتی، فعال حقوق زنان و خبرنگار اهل افغانستان در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار آناتولی در کابل به مشکلات همکارانش در این کشور پرداخت. وی افزود: خود بنده همواره تهدید به مرگ شدهام. به همین دلیل مجبور شدم شغلم را کنار بگذارم. او در ادامه مصاحبه همچنین تصریح کرد:
قتل «مینه منگل»، مجری جوان برنامههای تلویزیونی در افغانستان دیگر خبرنگاران زن در این کشور را تحت تأثیر شدید قرار داده است. او ماه گذشته در کابل در حمله مسلحانه افراد ناشناس جان باخت.
به دلیل افزایش تهدیدها برای مدت کوتاه افغانستان را ترک کردم اما پس از بازگشت این تهدیدها دوباره شروع شد. بارها با تهدید به مرگ روبه رو شدم و افراد مسلح مرا تعقیب کردند. دیگر نمیتوانم از خانه بیرون شوم. در افغانستان امنیت جانی ندارم.
زلما خروتی در پاسخ به این سؤال که علل این تهدیدها چیست؟ گفت: چون از حقوق زنان در افغانستان دفاع میکنم. هنوز افراد بسیار وجود دارند که میخواهند زنان افغانستان مثل برده زندگی کنند.
در روزهای اخیر در افغانستان حمله و فشار به فعالان حقوق زنان و خبرنگاران زن افزایش یافته است. این وضعیت زنان افغانستان را نگران میکند.
بر اساس گزارش سال ۲۰۱۸ مرکز حمایت از زنان خبرنگار در افغانستان شمار زنان خبرنگار در این کشور به دلیل ناامنی، تهدید و فشارها توسط خانوادهها کاهش یافته است.
بنا به این گزارش بیشتر خبرنگاران زن در ولایتهای کابل، مزار شریف و هرات کار میکنند. اما در ولایتهای شامل نورستان، کنر، پکتیکا، زابل و ارزگان هیچ خبرنگار زن فعالیت ندارند.
در سراسر افغانستان نیز تعداد خبرنگار و کارمند زن در تلویزیون و رسانهها ۱۶۹۶ نفر است. طی ۷ سال اخیر در افغانستان تعداد زیادی از زنان پلیس، سیاستمدار، معلم، دانشجو و خبرنگار مورد حمله قرار گرفت یا ترور شدند.
برخی از این حملات توسط افرادی که میخواهند زنان را از اماکن عمومی دور کنند، صورت گرفت و برخی نیز از سوی نزدیکان قربانیان این حملات انجام شد.
جنبش تحول تاریخ زنان افغانستان، اقدام وزارت خارجه آمریکا در حذف نام رهبران شبکه حقانی از فهرست تحت تعقیب را محکوم کرده و آن را پیامی خطرناک از حمایت غیرمستقیم از تروریسم دانست. جنبش تحول تاریخ زنان افغانستان با انتشار بیانیهای، حذف نام سراجالدین حقانی، عزیز حقانی و یحیی حقانی از فهرست تحت تعقیب وزارت […]
جنبش «زنان مقتدر افغانستان» با برگزاری حرکت اعتراضی نمادین در کابل، پیام مخالفت خود را با سیاستهای سرکوبگرانه طالبان و بستهبودن مکتبها و دانشگاهها اعلام کردند. همزمان با فرارسیدن نوروز، جنبش «زنان مقتدر افغانستان» در واکنش به سیاستهای سرکوبگرانه طالبان، با برگزاری یک حرکت اعتراضی نمادین در کابل، بر ایستادگی در برابر «آپارتاید جنسیتی» تأکید […]
جنبشهای اعتراضی زنان افغانستان با نامهای سرگشاده به ترامپ، خواستار محاکمه زلمی خلیلزاد بهدلیل خیانت و سیاستهای نادرستش در امور افغانستان شدند. شماری از جنبشهای اعتراضی زنان افغانستان با ارسال نامهای سرگشاده به دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، خواستند زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه پیشین این کشور در امور افغانستان، بهجای اعزام به کابل محاکمه شود. این […]
در تازهترین محدودیتها، طالبان پخش صدای زنان در رادیوهای قندهار را بهطور کامل ممنوع کردند و از رسانهها خواستهاند که رهبر طالبان را «امیرالمومنین» خطاب کنند. این تصمیم در روز ملی خبرنگاران اعلام شد و واکنشهایی را به همراه داشته است. در اقدامی تازه، ریاست اطلاعاتوفرهنگ طالبان در قندهار دستور داده است که صدای زنان […]
دیدگاه بسته شده است.