نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
در همایش امروز شماری از تیمهای انتخاباتی، آقای اتمر که حضور جمع زیادی از هواداران این تیمها،گفت: اهانت به قانون اساسی اهانت به ملت ماست. ملت ما اهانتکنندگان را نمیبخشند و به آنان اعتماد نمیکنند. وی تأکید کرد: این حکومت دشمن صلح و عامل بیاتفاقی ملی شده است. هیچ قومی نیست که به علت پالیسیهای […]
در همایش امروز شماری از تیمهای انتخاباتی، آقای اتمر که حضور جمع زیادی از هواداران این تیمها،گفت: اهانت به قانون اساسی اهانت به ملت ماست. ملت ما اهانتکنندگان را نمیبخشند و به آنان اعتماد نمیکنند.
وی تأکید کرد: این حکومت دشمن صلح و عامل بیاتفاقی ملی شده است. هیچ قومی نیست که به علت پالیسیهای این حکومت داغ ندیده باشد.
آقای اتمر گفت: با وضاحت میخواهیم هشدار بدهیم که «عمر حکومت نامشروع» از اول جوزا به اتمام رسیده است و ادامه کار آن نامشروع است و هم خطر بزرگی به انتخابات، صلح و اتفاق ملی متوجه کرده است.
او گفت: ما مطابق قانون اساسی رئیس جمهور سرپرست میخواهیم تا وی انتخابات آزاد و عادلانه برگزار کند. ما حکومت نامشروع را نمیخواهیم زیرا این حکومت نامشروع نمیتواند انتخابات مشروع را برگزار کند.
آقای اتمر با نامشروع و ظالم خواندن حکومت، گفت: این حکومت نامشروع باید چپاول و غارت بیتالمال را متوقف کند و تمام قراردادهایی را که از منبع واحد به اقارب و خویشاوندان داده است متوقف کند و در این باره به ملت توضیح داده شود.
آقای اتمر با انتقاد از اختصاص ۴۰۰ میلیون افغانی برای گرامیداشت از صدمین سال استقلال افغانستان،گفت: دو روز پیش اعلام کردند که به نام برگزاری صدمین سال استقلال، ۴۰۰ میلیون افغانی را از بیتالمال اختصاص دادند. اگر این پول برای سیرکردن اطفال گرسنه مصرف شود به مدت یکسال میتواند ۱۵ هزار کودک گرسنه را سیر کند.
چرا ملتها شکست میخورند: ریشههای قدرت، رفاه و فقر که برای اولینبار در سال ۲۰۱۲ منتشر شد، کتابی از اقتصاددانان دارون عجم اوغلو و جیمز رابینسون است. این کتاب پژوهشهای قبلی نویسندگان و بسیاری از دانشمندان دیگر را خلاصه و عمومی میکند. رابینسون و عجم اوغلو با تکیه بر اقتصاد نهادی جدید، در نهادهای سیاسی […]
کتاب حاضر گفتگویی است میان دو اندیشمند معاصر عرصه سیاست بینالملل، (نوام چامسکی و ژیلبر آشکار). چامسکی استاد زبانشناسی و نظریهپرداز و منتقد سیاستهای آمریکا و دارای وجههای جهانی است. آشکار نیز شهروندی فرانسوی با اصلیتی لبنانی صاحبنظر مسائل سیاسی و مقالهنویس نشریه لوموند دیپلماتیک است، به تدریس علوم سیاسی و روابط بینالملل در دانشگاههای […]
هدف اصلی سیاست خارجی، حفظ و تقویت منافع ملی کشور و تعزیز رفاه اجتماعی و امنیت در سطح بینالمللی است. عواملی مانند قدرت نرم، تأثیرگذاری فرهنگی، رقابتهای منطقهای و جهانی، تغییرات جغرافیایی و اقتصادی، تهدیدات امنیتی و موضوعات محیطزیست نیست میتواند بر تعیین سیاست خارجی یک کشور تأثیرگذار باشند. همچنین، عوامل داخلی مانند سیاستهای داخلی، نظام سیاسی، ارزشها و اعتقادات جامعه، نیازها و نیازمندیهای اقتصادی و اجتماعی نیز بر سیاست خارجی تأثیر میگذارند.
دومین دور نشست وین درباره افغانستان با حضور نزدیک به ۳۰ تن از فعالان سیاسی، مقامهای دولت پیشین افغانستان و نیز احمد مسعود، رهبر جبهه مقاومت ملی افغانستان، صبح امروز دوشنبه ۴ حمل (۲۴ آوریل) در پایتخت اتریش آغاز شد.
دیدگاه بسته شده است.