نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
شامگاه پنجشنبه، ۲۳ حوت، یک حادثه ترافیکی دلخراش در ولایت بغلان، ۱۹ نفر را راهی بیمارستان کرد و بار دیگر، وضعیت اسفناک جادههای افغانستان را به رخ کشید.
این حادثه در منطقه پل ملخان سالنگ شمالی، ولسوالی خنجان، زمانی به وقوع پیوست که یک موتر نوع ۵۸۰، کنترل خود را از دست داد و از مسیر اصلی منحرف شد.
در میان مصدومان، ۱۲ مرد، ۴ زن و ۳ کودک دیده میشوند که نشان از آسیبپذیری تمامی اقشار جامعه در برابر این حوادث دارد.
در حال حاضر، علت دقیق این حادثه در دست بررسی است، اما عواملی نظیر سرعت غیرمجاز، بیاحتیاطی رانندگان، فرسودگی و ناهمواری جادهها، و عدم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، همگی میتوانند در بروز چنین حوادثی نقش داشته باشند.
مسیر مزارشریف تا پلخمری و کابل از مرگبارترین جاده های افغانستان به شمار می رود.
این حادثه، تنها نمونهای از مشکلات عدیده در حوزه ایمنی جادهای در افغانستان است.
نیاز مبرم به بهبود زیرساختهای جادهای، ارتقای سطح آگاهی عمومی در زمینه ایمنی ترافیک، و اجرای قاطعانه قوانین راهنمایی و رانندگی، بیش از پیش احساس میشود.
افزایش حوادث ترافیکی در افغانستان، یک بحران ملی است که نیازمند عزم جدی و همکاری همهجانبه برای مقابله با آن است.
در سایه محدودیتها و فشارهای اجتماعی و اقتصادی، آمار خودکشیها در افغانستان بهویژه در میان جوانان، بهطور نگرانکنندهای افزایش یافته و این مسئله به یکی از بحرانهای اجتماعی جدی در کشور تبدیل شده است.
در عصر حاضر شاید کمتر واژهای را پیدا کرد که به پیمانه «بحران» در علوم مختلف مورد استفاده قرار گرفته باشد. دانشوران سیاست بینالملل از واژه بحران برای تبیین و تحلیل درگیری و تنش میان واحدهای سیاسی استفاده میکنند و اقتصاددانان تورم و نوسان در بازارهای مالی و ارزی را با استفاده از این واژه به بررسی میگیرند.
منابع محلی در ولایت کاپیسا از سقوط مرگبار یک موتر از کوهی در این ولایت خبر میدهند.
براساس اعلام سازمان ملل متحد ۱۲.۴ میلیون غیرنظامی در افغانستان بهعلت درگیریها، افزایش قیمت مواد غذایی و شیوع کووید-۱۹ در معرض ناامنی حاد غذایی هستند.
دیدگاه بسته شده است.