نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش رادیو آزادی، جیم ریچ، سناتور جمهوریخواه و رییس کمیتۀ روابط خارجی میگوید که خلیلزاد در گفتگوهایش با گروه طالبان «پیشرفت» داشته است. زلمی خلیلزاد، فرستاده ویژۀ امریکا برای صلح افغانستان روز چهارشنبه (۱ جوزا) با حضور در کمیتۀ روابط خارجی سنای امریکا، سناتوران امریکایی را از تلاشهای صلح با طالبان، آگاه کرد. جیم […]
به گزارش رادیو آزادی، جیم ریچ، سناتور جمهوریخواه و رییس کمیتۀ روابط خارجی میگوید که خلیلزاد در گفتگوهایش با گروه طالبان «پیشرفت» داشته است.
زلمی خلیلزاد، فرستاده ویژۀ امریکا برای صلح افغانستان روز چهارشنبه (۱ جوزا) با حضور در کمیتۀ روابط خارجی سنای امریکا، سناتوران امریکایی را از تلاشهای صلح با طالبان، آگاه کرد.
جیم ریچ، رییس کمیتۀ روابط خارجی مجلس سنای ایالات متحده به خبرگزاری اسوشیتدپرس گفته است: «مسئوله همواره این است که چقدر پیشرفت وجود داشته و آیا میتوانید به هدف نهایی برسید یا خیر؟»
آقای خلیلزاد پشت درهای بسته به پرسشهای سناتوران امریکایی دربارۀ گفتگوهایش با طالبان گزارش داد؛ اما به خبرنگاران اجازۀ پوشش این نشست داده نشد. منیندیز، سناتور دیگر امریکایی نیز گفته است «اختلاف ژرف میان دیدگاههای جامعۀ استخباراتی دربارۀ «چشمانداز صلح» و خوشبینی آقای خلیلزاد وجود دارد.»
تاد یانگ، سناتور جمهوریخواه از ایالت اندیانا خواستار شفافیت بیشتر گفتگوهای صلح با گروه طالبان شده است. در جریان نزدیک به هفت ماه گذشته، خلیلزاد شش بار با نمایندگان طالبان در دوحه، پایتخت قطر، دیدار کرده است.
چگونگی خروج نیروهای امریکایی از افغانستان، تضمین طالبان برای پیکار با گروههای هراسافکن، گفتگوهای بینلاافغانی و چگونگی برقراری آتشبس از مسایل مهم مورد بحث در این گفتگوها گفته شده است.
در پی تصمیم دولت نروژ مبنی بر واگذاری بخشی از مسئولیتهای کنسولی به گروه طالبان، بیش از ۳۰ نهاد مدنی، انجمنها و فعالان حقوق زنان، اعتراضات گستردهای را ابراز کردهاند.
ذبیحالله مجاهد، سخنگوی طالبان، اعلام کرد که دشمنی با آمریکا ابدی نیست و طالبان بهدنبال ایجاد روابط اقتصادی و سیاسی متوازن با همه کشورها، از جمله ایالات متحده، است. این اظهارات میتواند نشاندهنده تغییر رویکرد طالبان در سیاست خارجی باشد. اظهارات اخیر ذبیحالله مجاهد، سخنگوی طالبان، درباره پایان دشمنی با آمریکا و تلاش برای ایجاد […]
جامعه اطلاعاتی آمریکا در گزارش سالانه تهدیدهای ۲۰۲۵ اعلام کرده است که طالبان دیگر بهعنوان تهدیدی فراملی یا منطقهای محسوب نمیشود. این موضوع نشاندهنده تغییر قابلتوجهی در ارزیابی تهدیدهای امنیتی منطقهای است، زیرا این گروه پیشتر نقش بیثباتکنندهای در منطقه و جهان داشت. به نظر میرسد کاهش فعالیتهای فراملی طالبان، تمرکز بر مسائل داخلی افغانستان […]
طالبان در اقدامی همزمان با سفر هیأت آمریکایی به کابل، شعارهای ضد آمریکایی را از دیوارهای سفارت آمریکا پاک کردند. طالبان شعارهای ضد آمریکایی و عبارت «لا اله الا الله محمد رسول الله» را از دیوارهای سفارت آمریکا در کابل پاک کردند. این اقدام روز پنجشنبه (۳۰ حوت)، یک روز پیش از ورود هیأت آمریکایی […]
دیدگاه بسته شده است.