نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
جابری انصاری، معاون امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و هیئت همراه، در سفری سهروزه در شهر هرات با خانم حسنزاده، سرپرست ولایت، تاجران، صنعتگران، فعالان اقتصادی، سرمایهگذاران، روسای اتاقهای تجارت و صنعتی و اصناف، فعالان و نخبگان فرهنگی و دینی شهر هرات به صورت جداگانه دیدار و گفتگو کرد. به […]
جابری انصاری، معاون امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و هیئت همراه، در سفری سهروزه در شهر هرات با خانم حسنزاده، سرپرست ولایت، تاجران، صنعتگران، فعالان اقتصادی، سرمایهگذاران، روسای اتاقهای تجارت و صنعتی و اصناف، فعالان و نخبگان فرهنگی و دینی شهر هرات به صورت جداگانه دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش شانا، در این دیدارها تعدادی از افراد حاضر در جلسات به نمایندگی از فعالان اقتصادی، تجار و نخبگان فرهنگی و دینی شهر هرات از همکاریها و خدمات ارائه شده توسط سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در هرات بهویژه در بخش صدور روادید و دیگر بخشهای مربوطه و همچنین پیگیری و مرتفع ساختن مشکلات آنان، قدردانی کردند و خواستار سهولت بیش از پیش در فرآیند صدور روادید شدند.
در این دیدارها آقای جابری انصاری با اشاره به مشترکات فراوان فرهنگی، تاریخی، زبانی، دینی و تمدنی بین ایران و افغانستان، گفت: شهر هرات پایتخت فرهنگی و اقتصادی افغانستان به شمار میرود.
او همچنین مهمترین هدف سفر خود و هیئت همراه به افغانستان را بررسی مشکلات و موانع و آشنایی میدانی با نحوه ارائه خدمات کنسولی و فرآیند صدور روادید در نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در افغانستان بالاخص سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در هرات، عنوان و از رویکرد جدید معاونت امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برای ارائه و ارتقای برخی تسهیلات، روانسازی و سرعت بیش از پیش در فرآیند صدور روادید و نیز افزایش تعداد انواع روادید برای اتباع افغانستانی متقاضی سفر به ایران بهخصوص در حوزههای اقتصادی، تجاری و فرهنگی خبر دادند.
در ملاقات معاون امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه با سرپرست ولایت هرات نیز طرفین بر توسعه و گسترش همکاریها بین جمهوری اسلامی ایران و ولایت هرات در تمامی زمینهها و مرتفع ساختن مشکلات پیش رو تاکید کردند.
عبدالله سیرت، خبرگزاری شانا، هرات
او در پیشگفتار کتاب خود بیان میکند که «ما اکنون گرفته سوفیسمی هستیم که به خود نام فلسفه داده، اذهان ساده را فریفته است. در این سوفیسم و ظاهربینی، دین و علم و سیاست و تکنولوژی و فرهنگ و عرفان و فلسفه همه از هم جدا هستند و با یکدیگر هیچ نسبتی جز آنچه ما […]
طالبان در روز عاشورا ۱۳ تن از شیعیان را از شهرک جبرئیل در هرات بازداشت کردهاند و تاکنون هیچ اطلاعی از آنان به دست نیامده است.
کنفرانس دوروزه «توانمندسازی زنان از طریق آموزش» به مناسبت بیستوهشتمین سالگرد تاسیس «کانون فرهنگ افغانستان» در شهر وین اتریش برگزار شد و همچنین از بیستوچهارمین سالگرد فصلنامه بانو، ناشر اندیشههای زنان افغانستان در اروپا و دومین سالگرد جشنواره اهدای تندیس رابعه بلخی در دو مراسم جداگانه در این شهر گرامیداشت شد.
نظریه واقعگرای (Realism)، روابط بینالملل به این باور است که عوامل مادی و قوتهای قدرت اصلی در تعیین سیاست خارجی کشورها هستند و فرهنگ به میزان کمتری در این فرآیند تأثیرگذار است. طرفداران این نظریه معتقدند که در تصمیمگیریهای سیاسی خارجی، مصالح ملی، قدرت نظامی، اقتصاد و عوامل مادی دیگر اولویت دارند و فرهنگ و ارزشهای فرهنگی تأثیر کمتری دارند.
دیدگاه بسته شده است.