نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
در نشست منطقهای آسیای مرکزی و اتحادیه اروپا، رئیسان جمهور قراقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ازبکستان، ترکمنستان و رئیس شورای اروپا، شرکت کرده بودند.
آنان فراهمسازی کمکهای بشردوستانه به افغانستان را در وضعیت کنونی یک نیاز دانستهاند.
در این اعلامیه آمده است: «اشتراککنندگان نگرانی مشترک خود را درباره وضعیت افغانستان ابراز و بر نیاز به گسترش تعامل در فراهمسازی کمکهای بشردوستانه به مردم افغانستان تاکید کردند. اشتراککنندگان بر اهمیت احترام به حقوق بشر و آزادیهای اساسی همه افغانستانیها بهویژه زنان، دختران و اقلیتها و ایجاد یک حکومت فراگیر تاکید کردند.»
این نشست روز پنجشنبه در شهر آستانه پایتخت قزاقستان برگزار شد. آگاهان مسایل سیاسی، برگزاری نشستهای منطقهای را در باره افغانستان مهم میدانند.
امارت اسلامی پیش از این اطمینان داده است که حقوق همه شهروندان در کشور محفوظ است؛ اما گزارشهای بسیاری از نقض حقوق بشر و حقوق زنان در مناطق مختلف کشور، منتشر شده است.
در نشست منطقهای آسیای مرکزی و اتحادیه اروپا رئیسان جمهور قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ازبکستان، ترکمنستان و شارل میشل، رئیس شورای اروپا شرکت کرده بودند؛ اما از امارت اسلامی هیچ نمایندهای در این نشست حضور نداشت.
در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل، وزیران خارجه ۱۲ کشور عمدتا اروپایی در بیانیهای اعلام کردند که حکومت طالبان به دلیل تبعیض جنسیتی سیستماتیک باید مورد بازخواست قرار گیرد.
اتحادیه اروپا اعلام کرد که عقبنشینی از حقوق زنان را در افغانستان نمیپذیریم. اروپا با انتشار بیانیهای گفته است که هرگونه محدودیت در زمینه حقوق زنان را محکوم میکند.
جان کربی، هماهنگکننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی امریکا میگوید که سیاست آمریکا علیه طالبان تغییر نکرده و خبری از به رسمیت شناختن آنها نیست.
دبیرکل سازمان ملل میگوید از روزی که دختران از رفتن به مکتب در افغانستان منع شدهاند، دو سال گذشته است. او محرومیت دختران و زنان را از آموزش «یک نقض غیرقابل توجیه حقوق بشر» خواند. گوترش از طالبان خواست که «اجازه» بازگشایی دبیرستانهای دخترانه را بدهند. طالبان پس از بازگشت به قدرت در سال ۲۰۲۱، […]
دیدگاه بسته شده است.