نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
آقای احمدولی مسعود، نامزد انتخابات ریاست جمهوری در گفتگو با خبرگزاری شانا در پاسخ به اینکه «اگر حکومت گزینههای پیشنهادی شما را نپذیرد چه خواهید کرد؟» گفت: حکومت را پس از اول جوزا نمیپذیریم؛ یعنی در واقع پس از اول جوزا حکومت مشروعیت ندارد. آقای مسعود افزود: این تنها حرف من نیست؛ بلکه خواست همه […]
آقای احمدولی مسعود، نامزد انتخابات ریاست جمهوری در گفتگو با خبرگزاری شانا در پاسخ به اینکه «اگر حکومت گزینههای پیشنهادی شما را نپذیرد چه خواهید کرد؟» گفت: حکومت را پس از اول جوزا نمیپذیریم؛ یعنی در واقع پس از اول جوزا حکومت مشروعیت ندارد.
آقای مسعود افزود: این تنها حرف من نیست؛ بلکه خواست همه مردم است و موضوع به گونهای است که ما باید در چارچوب قانون اساسی و اجماع سیاسی یک راه حل پیدا کنیم.
آقای مسعود گفت: در نهایت بعد از روز چهارشنبه در واقع حکومتی وجود ندارد.
آقای نورالحق علومی، نامزد دیگر ریاست جمهوری ۱۳۹۸ در پاسخ به این پرسش خبرگزاری شانا، گفت: گزینههایی که ما روی دست گرفتهایم نیز از مجبوریت است، حکومت باید خودش این موضوع را در نظر بگیرد و با محکم گرفتن چوکی قدرت حق مردم بیچاره را زیر پا نکند.
آقای علومی افزود: خواست ما [از حکومت] این است که اگر لااقل یکی از نامزدان را به عنوان سرپرست قبول ندارد، خود آقای غنی از قدرت پایین آمده و سرپرستی حکومت را بپذیرد و بگذارد به کشور صلح بیایید. بگذارد انتخابات شفاف توسط آرای مردم افغانستان برگزار شود، در غیر آن باید از قدرت دست کشیده و سرپرستی حکومت را به کسانی بسپارد که مردم انتخاب میکنند و بگذارد نامزدان جدید، صلح و ثبات را به افغانستان بیاورند.
چرا ملتها شکست میخورند: ریشههای قدرت، رفاه و فقر که برای اولینبار در سال ۲۰۱۲ منتشر شد، کتابی از اقتصاددانان دارون عجم اوغلو و جیمز رابینسون است. این کتاب پژوهشهای قبلی نویسندگان و بسیاری از دانشمندان دیگر را خلاصه و عمومی میکند. رابینسون و عجم اوغلو با تکیه بر اقتصاد نهادی جدید، در نهادهای سیاسی […]
کتاب حاضر گفتگویی است میان دو اندیشمند معاصر عرصه سیاست بینالملل، (نوام چامسکی و ژیلبر آشکار). چامسکی استاد زبانشناسی و نظریهپرداز و منتقد سیاستهای آمریکا و دارای وجههای جهانی است. آشکار نیز شهروندی فرانسوی با اصلیتی لبنانی صاحبنظر مسائل سیاسی و مقالهنویس نشریه لوموند دیپلماتیک است، به تدریس علوم سیاسی و روابط بینالملل در دانشگاههای […]
یوناما در نظرسنجی ماه اپریل خود به این نتیجه رسیده است که تنها چهار درصد از مردم افغانستان خواستار به رسمیتشناسی رژیم طالبان هستند.
هدف اصلی سیاست خارجی، حفظ و تقویت منافع ملی کشور و تعزیز رفاه اجتماعی و امنیت در سطح بینالمللی است. عواملی مانند قدرت نرم، تأثیرگذاری فرهنگی، رقابتهای منطقهای و جهانی، تغییرات جغرافیایی و اقتصادی، تهدیدات امنیتی و موضوعات محیطزیست نیست میتواند بر تعیین سیاست خارجی یک کشور تأثیرگذار باشند. همچنین، عوامل داخلی مانند سیاستهای داخلی، نظام سیاسی، ارزشها و اعتقادات جامعه، نیازها و نیازمندیهای اقتصادی و اجتماعی نیز بر سیاست خارجی تأثیر میگذارند.
دیدگاه بسته شده است.