نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
رتبهبندی یک گروه مدافع حقوق بشر در هالند نشان میدهد که افغانستان پس از سیرالیون دومین کشور بد در میان ۱۸۵ کشور برای کودکان است.
این سازمان هشدار داده است که حدود یک میلیارد کودک به دلیل آسیبهای ناشی از تغییرات آبوهوایی در معرض خطر بسیار بالا هستند. فهرست سازمان حقوق کودکان در همکاری با دانشگاه اراسموس روتردام و براساس ارقام ارایه شده توسط آژانسهای سازمان ملل تهیه شده است.
این فهرست نشان میدهد که حدود ۸۲۰ میلیون کودک (بیش از یک سوم کودکان جهان) هماکنون در معرض امواج گرما قرار دارند.
سازمان حقوق کودکان گفته است که برای اولین بار در دو دهه گذشته، تعداد کودکان کار به ۱۶۰ میلیون تن رسیده است که این رقم افزایش ۸.۴ میلیونی در چهار سال گذشته را نشان میدهد.
به گفته این سازمان، کمبود آب بر ۹۲۰ میلیون کودک در سراسر جهان تأثیر گذاشته است، در حالی که بیماریهایی مانند مالاریا و دانگ حدود ۶۰۰ میلیون کودک را تحت تأثیر قرار داده است.
مارک دولارت، بنیانگذار و رییس سازمان حقوق کودکان، گزارش امسال را برای نسل فعلی و آینده کودکان هشداردهنده توصیف کرده است. او گفته است: «آبوهوای جهان به سرعت در حال تغییر است و این تغییرات آینده و حقوق اساسی کودکان را تهدید میکند.» به گفته دولارت، هیچ پیشرفت قابل توجهی در استانداردهای زندهگی کودکان در دهه گذشته صورت نگرفته است.
شاخص حقوق کودکان که از سوی این سازمان هالندی ارایه میشود، اولین و تنها رتبهبندیای است که نحوه رعایت حقوق کودکان را همه ساله اندازهگیری میکند.
در داستان دلنشین شاکره شمعافروز، برزینمهر ششساله، سفری پرماجرا به قریه تجربه میکند که نه تنها پر از لحظات شاد و بازی، بلکه مملو از آموزشهایی عمیق درباره زندگی، طبیعت و ارزشهای انسانی است. این سفر به قصهای برای همیشه در ذهن او تبدیل میشود. بلاخره زمستان تمام شد و بهار از راه رسید. پدر […]
نهاد پیام امید با تأسیس در سال ۲۰۲۳ توانسته است با فراهم آوردن آموزش رایگان و حمایت از نیازمندان، به بیش از ۸,۰۰۰ دانشآموز کمک کند. فعالیتهای این نهاد تنها محدود به آموزش نبوده و شامل حمایت از یتیمان، زنان بیسرپرست و خانوادههای نیازمند است. نهاد پیام امید، فراتر از یک آکادمی آموزشی، یک جنبش […]
آمار نشان میدهد که در هر یکصد هزار تولد، ۶۹۹ مادر و کودک در افغانستان فوت میکنند. این وضعیت ناشی از چهار دهه درگیری، کمبود سرمایهگذاری در ساختار بهداشت و کمشدن کمکهای امدادکنندگان به کشور است.
برنامه جهانی غذا سازمان ملل اعلام کرد افغانستان در صدر ناامنی غذایی و یکی از نقاط حاد گرسنگی در جهان است.
دیدگاه بسته شده است.