نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش شانا به نقل از پایگاه خبری یکتا؛ دفتر سربازرس ویژه آمریکا در امور بازسازی افغانستان موسوم به «سیگار» در گزارشی با نگاه به کابینه دولت سرپرست طالبان اسامی افراد ارشد مورد تحریم را اعلام کرد. براساس این گزارش، «محمدحسن آخوند» نخستوزیر طالبان، «ملا عبدالغنی برادر» و «عبدالسلام حنفی» معاونان وی در فهرست تحریمها […]
به گزارش شانا به نقل از پایگاه خبری یکتا؛ دفتر سربازرس ویژه آمریکا در امور بازسازی افغانستان موسوم به «سیگار» در گزارشی با نگاه به کابینه دولت سرپرست طالبان اسامی افراد ارشد مورد تحریم را اعلام کرد.
براساس این گزارش، «محمدحسن آخوند» نخستوزیر طالبان، «ملا عبدالغنی برادر» و «عبدالسلام حنفی» معاونان وی در فهرست تحریمها قرار دارند.
به گفته این گزارش، بسیاری از مقامات دولت موقت طالبان افرادی هستند که در سال ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۱ نیز در دولت گذشته طالبان حضور داشتند.
این گزارش میافزاید که «مولوی عبدالکبیر» معاون سیاسی نخستوزیر طالبان، «محمدفاضل مظلوم» معاون وزارت دفاع، «نورالدین ترابی» سرپرست اداره زندانها و «سراجالدین حقانی» وزیر کشور طالبان نیز مورد تحریم هستند.
سیگار همچنین اعلام کرد که «محمدابراهیم صدر» معاون وزیر کشور طالبان در امور امنیتی، «عبدالحق واثق» سرپرست اداره اطلاعات و «امیرخان متقی» وزیر خارجه طالبان از جمله سران طالبان هستند که در فهرست تحریمها قرار دارند.
دفتر سربازرس ویژه آمریکا همچنین تاکید میکند که این افراد به اتهام اعمال جنایتکارانه مورد تحریم قرار گرفتهاند.
چندی پیش طالبان نسبت به قرار دادن اسامی مقامات این گروه در لیست سیاه آمریکا هشدار داد.
طالبان در بیانیهای اعلام کرد، موضع اخیر پنتاگون که برخی از اعضای کابینه امارات اسلامی یا اعضای خانواده شبکه حقانی در لیست سیاه آمریکا قرار دارند، نقض آشکار توافقنامه دوحه بوده که نه به نفع ایالات متحده و نه به نفع افغانستان است.
به گفته طالبان، اینکه آمریکا و سایر کشورها نظرات تحریکآمیز خود را ابراز میکنند و یا سعی میکنند در امور داخلی افغانستان مداخله کنند، از سوی طالبان بهشدت محکوم است.
دادگاه عالی روسیه تصمیم گرفته است نام طالبان را از فهرست گروههای تروریستی این کشور حذف کند. این تصمیم در جلسهای غیرعلنی و با درخواست دادستان کل روسیه اتخاذ شده است. طالبان از سال ۲۰۰۳ در لیست گروههای تروریستی روسیه قرار داشت، اما طی سالهای اخیر روابط میان طالبان و مسکو بهبود یافته است. روسیه […]
در پی تصمیم دولت نروژ مبنی بر واگذاری بخشی از مسئولیتهای کنسولی به گروه طالبان، بیش از ۳۰ نهاد مدنی، انجمنها و فعالان حقوق زنان، اعتراضات گستردهای را ابراز کردهاند.
ذاکر نایک، واعظ مسلمان تندروی هندی، در پستی که اخیراً در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد، عکسی از دیدارش با عبدالحق وثیق، رئیس استخبارات طالبان، به اشتراک گذاشت.
افراسیاب ختک، سناتور پیشین پاکستانی، با انتقاد از سیاستهای گذشته کشورش، تأکید کرد که پاکستان اکنون بهای ۴۵ سال حمایت از افراطگرایی و تروریسم را میپردازد. وی هشدار داد که این پدیدهها به ساختار قدرت و سیاست کشور گره خوردهاند و ریشهکن کردن آنها چالش بزرگی خواهد بود. افراسیاب ختک، سیاستمدار و سناتور پیشین پاکستانی، […]
دیدگاه بسته شده است.