نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش یک رسانه استرالیایی، از زمان واگذاری کابل به طالبان تا اکنون دولت استرالیا ۲۰۸ هزار درخواستی ویزای برشردوستانه دریافت کردهاند که ۵۰ هزار درخواست آن رد شده است
استرالیا پس از تسلط طالبان بر افغانستان درخواست پناهندگی ۵۰ هزار شهروند افغانستان را رد کرده است.
«اسبیاس دری»، رسانه استرالیایی روز سهشنبه، ۲۸ سنبله در باره وضعیت درخواست پناهندگی افغانستانیها به استرالیا گزارش داد. این رسانه میگوید که از زمان واگذاری کابل به طالبان تا اکنون دولت استرالیا ۲۰۸ هزار درخواست ویزای برشردوستانه دریافت کردهاند که ۵۰ هزار درخواست آن رد شده است.
بر اساس گزارش این رسانه استرالیایی، دولت استرالیا درخواست پناهندگی ۱۴۴ هزار افغانستانی دیگر را به بررسی سپرده است.
این رسانه افزوده که با وجود این، بین ۱۵ آگست سال ۲۰۲۱ تا ۳۰ آگست سال ۲۰۲۳ میلادی، دولت استرالیا به ۱۳ هزار و ۶۱۲ شهروند افغانستان ویزای بشردوستانه اعطا کرده است.
شماری از شهروندان افغانستان مقیم استرالیا و همکاران نیروهای امنیتی آن کشور در افغانستان، رد ۵۰ هزار درخواست پناهندگی از سوی دولت استرالیا را «ناامیدکننده» خواندهاند.
آنان خواستار توقف روند رد درخواستها و تسریع روند رسیدگی به پروندههای متقاضیان شدهاند. سخنگوی وزارت داخله استرالیا گفته است که متقاضیانی درخواست ردشده، دوباره میتوانند درخواست بدهند.
او افزوده است: «برنامه بشردوستانه استرالیا بدون تبعیض است و هدف آن کمک به آسیبپذیرترین افراد، بدون توجه به نژاد، مذهب یا قومیت آنان است.»
دولت استرالیا پیش از این اعلام کرده بود که بین سالهای ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ میلادی به ۲۰ هزار نفر ویزای بشردوستانه ارائه میکند.
یکی از پرسشهای مهم در نوسازی و توسعه کشورها این است که «چرا برخی کشورها توسعه مییابند و برخی نه؟» و گاهی حتی اگر بهزور هم کمی به جلو برده شوند، باز بهراحتی به عقب بازمیگردند؟ چه چیزی است که تفاوت کشورها را رقم میزند؟ چه چیزی است که کشوری را میکند «ژاپن» یا «آلمان» […]
یوناما در نظرسنجی ماه اپریل خود به این نتیجه رسیده است که تنها چهار درصد از مردم افغانستان خواستار به رسمیتشناسی رژیم طالبان هستند.
رئیس سازمان پیمان امنیت جمعی گفت تهدید هراسافگنی از افغانستان افزایش یافته است.
یک عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی ایران گفته است افغانستان و پاکستان بر مرزهای خود کنترل ندارند و «اشرار و تروریستها» بر مرزهای این دو کشور حاکماند.
دیدگاه بسته شده است.