نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش یک رسانه استرالیایی، از زمان واگذاری کابل به طالبان تا اکنون دولت استرالیا ۲۰۸ هزار درخواستی ویزای برشردوستانه دریافت کردهاند که ۵۰ هزار درخواست آن رد شده است
استرالیا پس از تسلط طالبان بر افغانستان درخواست پناهندگی ۵۰ هزار شهروند افغانستان را رد کرده است.
«اسبیاس دری»، رسانه استرالیایی روز سهشنبه، ۲۸ سنبله در باره وضعیت درخواست پناهندگی افغانستانیها به استرالیا گزارش داد. این رسانه میگوید که از زمان واگذاری کابل به طالبان تا اکنون دولت استرالیا ۲۰۸ هزار درخواست ویزای برشردوستانه دریافت کردهاند که ۵۰ هزار درخواست آن رد شده است.
بر اساس گزارش این رسانه استرالیایی، دولت استرالیا درخواست پناهندگی ۱۴۴ هزار افغانستانی دیگر را به بررسی سپرده است.
این رسانه افزوده که با وجود این، بین ۱۵ آگست سال ۲۰۲۱ تا ۳۰ آگست سال ۲۰۲۳ میلادی، دولت استرالیا به ۱۳ هزار و ۶۱۲ شهروند افغانستان ویزای بشردوستانه اعطا کرده است.
شماری از شهروندان افغانستان مقیم استرالیا و همکاران نیروهای امنیتی آن کشور در افغانستان، رد ۵۰ هزار درخواست پناهندگی از سوی دولت استرالیا را «ناامیدکننده» خواندهاند.
آنان خواستار توقف روند رد درخواستها و تسریع روند رسیدگی به پروندههای متقاضیان شدهاند. سخنگوی وزارت داخله استرالیا گفته است که متقاضیانی درخواست ردشده، دوباره میتوانند درخواست بدهند.
او افزوده است: «برنامه بشردوستانه استرالیا بدون تبعیض است و هدف آن کمک به آسیبپذیرترین افراد، بدون توجه به نژاد، مذهب یا قومیت آنان است.»
دولت استرالیا پیش از این اعلام کرده بود که بین سالهای ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ میلادی به ۲۰ هزار نفر ویزای بشردوستانه ارائه میکند.
در پی تصمیم دولت نروژ مبنی بر واگذاری بخشی از مسئولیتهای کنسولی به گروه طالبان، بیش از ۳۰ نهاد مدنی، انجمنها و فعالان حقوق زنان، اعتراضات گستردهای را ابراز کردهاند.
ذاکر نایک، واعظ مسلمان تندروی هندی، در پستی که اخیراً در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد، عکسی از دیدارش با عبدالحق وثیق، رئیس استخبارات طالبان، به اشتراک گذاشت.
افراسیاب ختک، سناتور پیشین پاکستانی، با انتقاد از سیاستهای گذشته کشورش، تأکید کرد که پاکستان اکنون بهای ۴۵ سال حمایت از افراطگرایی و تروریسم را میپردازد. وی هشدار داد که این پدیدهها به ساختار قدرت و سیاست کشور گره خوردهاند و ریشهکن کردن آنها چالش بزرگی خواهد بود. افراسیاب ختک، سیاستمدار و سناتور پیشین پاکستانی، […]
فدراسیون بینالمللی خبرنگاران هشدار داده است که خبرنگاران افغانستانی در تبعید با تهدیدها، بازداشتهای خودسرانه و خطر اخراج از پاکستان روبرو هستند. این شرایط، بر شدت فشارها و محدودیتها علیه رسانهها و روزنامهنگاران تأکید دارد.
دیدگاه بسته شده است.